Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » NOrmális h 7 hetes terhesen...

NOrmális h 7 hetes terhesen egész nap rosszl vagyok?

Figyelt kérdés
Hányingerem van egész nap, éjjelre elmulik...reggel amint felkelek folytatodik..itt ott sur az alhasam is...normális ez?Alig bírok enni is...koszi a választ elore is
2012. márc. 7. 08:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szia!

Nyugi én a hatodik héttig azon aggodtam, hogy nem érzem magam terhesnek, mert még rosszul sem voltam. Aztán jött a fekete leves úgy a 11 hétig. Nem hánytam egyszer sem, de nagyon émelyegtem egész nap rengeteget aludtam. Volt, hogy napokig nem volt székletem aztán meg hasmenésem volt. Megkivántam valamit ettem belőle egy óra múlva meg rosszul voltam még a szagától is. Nekem is első terhességem de a kis manóért megéri szenvedni.:)

Engem megnyugtatott, hogy rosszul voltam, mert így tudtam a baba biztos jól kapaszkodik. Amikor elmúltak a rosszulléteim és még nem éreztem mozogni a babát akkor paráztam igazán, hiszen megint nem éreztem magam terhesnek.

Boldog babavárást!:)

20 hetes kismami

2012. márc. 7. 12:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Szia...Igen énis így voltam vele...5-6hétenmég majdnem h semmi...azon aggodoztam h tényleg terhes e vagyok aztán jott a hetedikhét és lettekolyar rosszzlléteim h nemigaz...meg álmosság...éjjel meg nemojan jo aludni mint délután:-)
2012. márc. 7. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!