Igaz, hogy meg lehet állapitani, hogy fiú vagy lány gyereked lesz, annak alapján, hogy mit kivánsz a terhesség alatt?
Nagyon sok ilyennel fogsz még találkozni: nem, nem igaz. A hasad formájáról sem lehet! :))
Gratulálok a babához! :)
30 hkm
Hát én édeset kívántam a sóssal...komolyan pudingot sós retekkel. :)
Na, a lényeg, hogy nem lett kétnemű a gyerekem. :)
Szóval, nem igaz, hogy ebből lehet következtetni. Tuti recept nincs, ez csak hagyományok és babona.
Először is, gratulálok! Másrészt szerintem sem lehet, nekem érdekes, hogy émelygésen kívül más bajon nem volt az első 12 héten, Anya meg folyton rosszul volt. Neki 4 lánya lett, nálunk kisfiú jön (és én is sós meg savanyú kajákat kívánok :-) )!
De olyan sokáig nem kell várnod, nekem a 12hetes UH-on már simán látták, hogy fiú :-)))) szóval ha jó az UH, pillanatok alatt kiderül.
Boldog babavárást (és az legyen a legnagyobb bajod, hogy fiú, vagy lány :-) ) !
Elsőnél édeset kívántam, kisfiú lett, másodiknál sósat kívántam, kislány lett, pedig pont fordítva mondják! :D
A hasam formájából pedig mindkettőnél kisfiúra tippeltek, úgyhogy nem hiszek ezekben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!