Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt lehet intim...

Terhesség alatt lehet intim tornázni?

Figyelt kérdés
Ha igen, ti milyen gyakorlatokat végeztek??
2012. márc. 7. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Én jártam tanfolyamra terhesség előtt, ott állítják, h lehet. Én nem mertem.

De hidd el nekem, nem fogsz tőle könnyebben szülni, és szülés alatt eszedbe sem fog jutni intim tornázni, úgysem fogod tudni csinálni.

Én nem csináltam terhesség előtt hónapokig, terhesség alatt sem, és 1 óra volt a szülésem.

Van ismerősöm, aki csinálta, de szüléskor nem, mert úgysem fog menni....

2012. márc. 7. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, sőt hasznos is. Én a normál gyakorlatokat végeztem akkor is, viszont nem hanyattfekve, hanem - a jógaoktatóm tanácsára - kényelmes, oldalt fekvő pózban.
2012. márc. 7. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Első vagyok.

Szülés után van nagy szerepe, ha pl. inkontinencia, hüvelyfalsüllyedés stb. lesz esetleg.

2012. márc. 7. 10:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszolóval nem értek egyet. Lehet terhesen is tornázni, sőt mondhatni kötelező, hacsak az orvos valamiért el nem tilt. A lényeg, hogy pont akkor nem lehet, ha éppen keményedik a méhed. A szülés utáni kialakult inkontinenciát sokkal nehezebb helyre hozni. Ha terhesen csinálod a gyakorlatot, akkor vagy egyáltalán nem lesz utána ilyen problémád, vagy nagyon kis mértékű, amit korrigálni is könnyebben tudsz. Az egész terhesség és a szülés nagyon gyengíti a gátizmot. Ha tornázol, akkor nem fog gyengülni. Sőt aranyered sem lesz.
2012. márc. 7. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Egyébként én Kriston tornát csinálok.
2012. márc. 7. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Első vagyok.

Én is a Kristonról beszélek.

Mikor benne van egy 4 kg-os gyerek a méhében, hiába intimtornázik...annak súlya van.

2012. márc. 7. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Első vagyok:

nincs aranyerem és semmi panaszom szülés után.

Van ismerősöm, aki csinálta, és mindenféle bajai vannak...

2012. márc. 7. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!