Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy ez terhesség?

Lehetséges, hogy ez terhesség?

Figyelt kérdés

Régóta szeretnék babát és rengetegszer voltak "álterhességre" utaló jelek,ami persze azzal végződött,hogy késett,de megjött.

Most azonban meg vagyok kicsit ijedve.Február 3-9-ig tartott a menstruációm és Február 20.-án voltunk együtt a vőlegényemmel úgy,hogy abból lehetséges lenne a baba. Rá két-vagy három napra reggel mikor felkeltem olyan szédülés fogott el,mint még soha és hánytam is. Édesanyámnak,amikor elmondtam rögtön az volta kérdése,hogy nem vagy te terhes kislányom? Mivel már sokat csalódtam,így rögtön rávágtam,hogy hagyjuk,nem vagyok.Belül viszont motoszkált a gondolat,hogy mi van,ha mégis,így csináltam egy tesztet rá pár napra,amin először nagyon halványan látszott a 2.csík,de aztán eltűnt.Menstruáció előtt elkezdett feszülni a mellem,de PMS-nek tudtam be,ahogy azt is,hogy úgy éreztem meg fog jönni.Voltak alhasi fájdalmaim,de csak néha,nem folyamatosan. Március 2.-a környékén kellett volna megjönnie és én persze 3.-án rögtön teszteltem,de nagyon-nagyon halványan láttam 2.csíkot,ami persze eltűnt. 10 perc után tudom,hogy nem szabad leolvasni,mert válhat a negatív is pozitívvá,de pont főiskolára siettem,így csak beletettem táskába.Mikor végeztem ránéztem,persze ott volt a 2.csík láthatóbban,de gondoltam csak amiatt,hogy későn olvastam le már.

Most viszont 7.-e van és még nem jött meg. Néha érzem h meg akarna jönni. Fokozott nyáltermelést vettem észre és szokott égni a gyomrom.Mellem azóta is feszül,sőt tegnap este kimondottan éreztem,hogy nem volt valami kényelmes alvásnál,viszont a bimbóudvar nem sötétedett el,vagy az nem is kötelező?

Nagyon bizonytalan vagyok. Lehetséges,hogy korán teszteltem volna? Már nem merek bízni!:(

2012. márc. 7. 11:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem csinálj még egy tesztet ha 2-án kellet volna megjönnie akkor ha terhes vagy már biztos,hogy kimutatja!Nekem nem sötétedett be a bimbóudvar egész terhességem alatt sem!Szorítok....!
2012. márc. 7. 11:26
 2/28 A kérdező kommentje:
Valószínűleg az lesz,ha délutánig nem jön meg,akkor biztosra megyek és délután megveszem a tesztet és a holnap reggeli vizeletből megcsinálom. Igaz az eddigi tesztjeimet sosem reggeli vizeletből csináltam. Talán ez is lehet a gond. Félek nagyon egy újabb csalódástól.:( Köszönöm a szurkolást!:))
2012. márc. 7. 11:28
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok!Én sem a reggeliből csináltam nemvárt után 4.napon erős pozitív lett.Túl korán teszteltél azért lett halvány!
2012. márc. 7. 11:30
 4/28 A kérdező kommentje:

[link] (az első,ami eltűnt)

[link] (ez pedig a második)

Lehetséges,hogy csak én látom rajta a halvány 2. csíkot?

2012. márc. 7. 11:37
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ott a két csík :) Azért ne bízz el semmit sem. Nem kell reggeli vizelet, vegyél egy tesztet, csináld meg. Ha kimarad akkor már bármikor megcsinálhatod, nem kell reggel.
2012. márc. 7. 11:42
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenhol azt olvasom, hogy a halvány pozitív is pozitív, csak még nincs annyi hcg a vizeletedben hogy annyira elszínezze.Hogy mért tűnt el később a csík az egy kicsit fura.Lehet, hogy ilyen fajta a teszt.Annyi idő után olvasd le amit ír a használati útmutatóba és ha akkor pozi akkor lehet örülni,ugrálni,sírni:)Csinálj még tesztet!Nagyon szorítok:))

Majd írd meg mi lett az eredmény..

37hkm

2012. márc. 7. 11:44
 7/28 A kérdező kommentje:

Reménykedem,de már nem bízok,hogy őszinte legyek. Félek tesztelni is. Azt el is felejtettem mondani,hogy irdatlanul sokat járok pisilni. Meg a mellem is ki van száradva. Néha olyan volt,mintha hámlana,de nem normális hámlás.hanem inkább ilyen fehér kis valamiket tudok leszedni néha róla.

Múltkor már a teszt után annyira rástresszeltem,hogy megpróbáltam mindent,hátha megjön. Táncon is úgy edzettem mint még soha,meg felüléseket is csináltam,de persze nem jött meg.

2012. márc. 7. 11:46
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hülye kérdés, de mi az hogy eltűnt a csík? Mennyi idő múlva? Először volt csík, aztán eltűnt? Én még ilyet nem hallottam.
2012. márc. 7. 11:47
 9/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkolást!:)
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
A másodikon én is kettő csíkot látok..szerintem baba van:)
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!