Magnézium: akkor igen vagy ne?
19: értem.
Akkor külföldön fogsz szülni? (gondoltam, hogy határközeli településen laksz).
Az én dokim is terhes vitamin ellenes. Ő Neoferrofolgammát írt fel (valami vas+folsav féle van benne). A terhességem vége felé pedig kalciumot is kell szednem.
A biztonság kedvéért van itthon magnézium pezsgő tablettám. Néha napján iszogatok, amikor nagyon nehéz dolgokat emelgetek, vagy jó nagy takarítást csinálok és érzem, hogy kellemetlen a pocakomnak. Vagy ha a fiam kissé (nagyon) felhúz, mert pl front miatt nyűgös és semmi nem jó neki.
Értem.
Engem nem érint egyik országa sem, csak kíváncsi voltam, hogy működik ez EU-n belül. :)
nekem az a fura kérdezö, ha ennyire biztos vagy az orvosodban az országod szokásában akkor mi a fenének tettél fel ide egy provokatív kérdést, ha tudod magyarországon vagy más országokban bizony komolyan veszik a görcsöket és magnéziumot adnak rá.
Akkor most miben is hiszel? az orvosodban? vagy még sem mert ide kiírtad ezt a kérdést?
Ha nem tetszik a kérdés nem kell válaszolni.
Normális válaszadóknak köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!