Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magnézium: akkor igen vagy ne?

Magnézium: akkor igen vagy ne?

Figyelt kérdés
Nem élek MO-n, és elkezdtem én is elég rendesen ekményedni, megkockáztatnám, enyhe jóslóim is vannak. (32. hét). Na de nálunk nem írják ki a magnéziumot, tegnap mondtam is a háziorvosnak, hogy mi a véleménye erről? Ő annyit mondott, terhesség alatt normális a keményedés, nem kell minden tünetet egyből megszüntetni. A nődoki véleménye ugyanez volt. A kérdés az lenne: ha valaki keményedik és nem szed magnéziumot, akkor mi lesz? (személyes tapasztalat: semmi, csak kellemetlen)
2012. febr. 29. 11:50
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

19: értem.

Akkor külföldön fogsz szülni? (gondoltam, hogy határközeli településen laksz).

2012. febr. 29. 12:54
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Az én dokim is terhes vitamin ellenes. Ő Neoferrofolgammát írt fel (valami vas+folsav féle van benne). A terhességem vége felé pedig kalciumot is kell szednem.

A biztonság kedvéért van itthon magnézium pezsgő tablettám. Néha napján iszogatok, amikor nagyon nehéz dolgokat emelgetek, vagy jó nagy takarítást csinálok és érzem, hogy kellemetlen a pocakomnak. Vagy ha a fiam kissé (nagyon) felhúz, mert pl front miatt nyűgös és semmi nem jó neki.

2012. febr. 29. 13:00
 23/45 anonim ***** válasza:
52%
Igen Kulfoldon fogok szulni es igen kozel van hozank a hatar ugyan anyi kilometere mint ha megint Nagyvaradra jarnek!!!Es anyagilag semivel sem kerul tobbe nekeunk mit ha Nagyvaradra jarnek!!!Persze nalunk is vanak rendes orvosok csak nem az en tersegemben!!!
2012. febr. 29. 13:01
 24/45 A kérdező kommentje:
És a biztosító ezt fizeti? Mármint a külföldi szülést?
2012. febr. 29. 13:03
 25/45 anonim ***** válasza:
37%
Vetem ki Eus kartyat amit akkor adnak ha van 5 eved le dolgozva!!!Ha nincs kell erte fizetned vagy ha valamennyi van akkor ki kell fizetned azt az idot ami hianyzik ez azert jo pl ha naralni mesz akkor is ki veheted mert akor kulfoldon surgosegivel el latnak!!!Igy fogok szulni is ha be indul a szules akkor atmegyun ok felvesznek es nem kerul semibe a korhazi elatas!!!
2012. febr. 29. 13:07
 26/45 A kérdező kommentje:

Értem.

Engem nem érint egyik országa sem, csak kíváncsi voltam, hogy működik ez EU-n belül. :)

2012. febr. 29. 13:29
 27/45 anonim ***** válasza:
60%

nekem az a fura kérdezö, ha ennyire biztos vagy az orvosodban az országod szokásában akkor mi a fenének tettél fel ide egy provokatív kérdést, ha tudod magyarországon vagy más országokban bizony komolyan veszik a görcsöket és magnéziumot adnak rá.

Akkor most miben is hiszel? az orvosodban? vagy még sem mert ide kiírtad ezt a kérdést?

2012. febr. 29. 13:38
 28/45 anonim ***** válasza:
52%
Ok!!!Kellemes babavarast kivanok neked!!!
2012. febr. 29. 13:39
 29/45 anonim ***** válasza:
65%
Ezt most provokatív kérdésnek szántad hogy lealázhasd a biológusi végzettségeddel a hülye magyarországi kismamákat akik képesek magnéziumot (MAGNÉZIUMOT!! ó micsoda méreg!) szedni a terhességük alatt? Tudod mit? Ha olyan jó helyen vagy, és ilyen okos vagy, kímélj meg minket magadtól. Hiszen látszik hogy neked nincs szükséged itt tanácsra, nekünk meg nincs szükségünk megmondóemberekre.
2012. febr. 29. 13:44
 30/45 A kérdező kommentje:

Ha nem tetszik a kérdés nem kell válaszolni.

Normális válaszadóknak köszönöm!

2012. febr. 29. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!