Érdemes egyben meghírdetni? Ha igen, hol?
hát biztos szépek,de tudod bálás áron kellene eladnod,hogy tuti megvegyék,itt is kiírhatnád szerintem,1-2 képpel hozzá.
Én annó 2 "nagy zöld táskásban" rucikat vettem 3e-ért.Benne + overálok kabátok ingyen,többi mind tipegők,badik,pulóverek,pólók minden.Szinte újak voltak és csodaszépek.
én Jófogáson szoktam nézelődni és vásárolni.
Eladni viszont még nem adtam el semmit, így nem tudom, mennyi idő alatt és milyen áron érdemes :-(
Èn csak külföldi ebayt ismerem, de otthon van vatera tesz-vesz, ezek egyikén kellene.
Ami fontos. idény ruha legyen. most csak nyáriakat adjál el, már téli senkinek sem kell.
Pl én összel akartam eladni (de közben kiderült megint terhes vagyok) a szeptemberi születésü lányom elözö évi ruháit 56-68-ig. ez pont egy öszi kora téli baba mérete. összel ilyet szivesen veszenk.
ami fontos hogy legyen róla kép és legyeneke a képen kivasalva gyönyörüen össze hajtogatva, minden darab kicsit látható legyen. ha valaki össze számolná akkor a képen lehessen látni. A vasalás nagyon fontos, rendezetnek, tisztának, és gondosnak látszik.
ha valamelyiknek hibája van pl lekopott patent, lekopott zipzár netán kisebb szakadás, külön lefényképezni és külön a képet feltenni kihangsúlyozni a bajt. Ezzel még megbizhatóbnak és gondosnak tünsz, nem fél a vevö megvenni töled, mert elöre felhívod a hibára figyelmet. (legtöbb ember a sutyi eladoktól fél, ogy megveszi és nem is olyan mint gondolta mert eltitkolt hibák vannak rajta)
Ha van márkás köztük azt külön lefényképezni és mindenképpen felsorolni a hirdetésben minden darabot. Pl 8 db 62-s hosszúujju body
1 db 68-s téli meleg overál zöld szinben
1 db 56-s kranz zöld nadrág
Szóval valahogy így.
Köszönöm szépen a segítségeteket!!, egyesével fotoztam hogy jobban lehessen látni, és feltettem 1 közös oldalra.. amit csak be kell linkelnem... teszveszem próbálkoztam kisebb csomikban, de senkinek nem kell..ott :(
Akkor lemérem majd kilóra is..ez jó ötlet..:) mivel mind2 fiam nyári volt igy a kis méret 56 nyáritól 6 hó kb 74es méret téli ruhákig van..azért gondoltam hogy aki nyári babát vár venne így egyben, de lehet tévedtem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!