Szerintetek hol érdemes meghirdetni egy majdnem teljesen új,20-as márkás téli kis bakancsot?
Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 20:32
1/4 anonim válasza:
Hát nem itt az biztos. Teszvesz, vatera, jófogás
2/4 A kérdező kommentje:
:)
Fent van vaterán és jófogáson is,de alig nézik:(((
(Nem az volt a célom,hogy itt adjam el,csak ötleteket szeretnék,hogy hol érdemes)
2012. jan. 3. 20:45
3/4 anonim válasza:
1.vagyok.
Én is nagy teszveszes vagyok de az az igazság, hogy ez a jauár, február ilyen sajnos. Nem lehet eladni semmit. Meg a téli dolgokat már mindenki megvette november, decemberben, karácsonyra kiköltekeztek, nem kell semmi és pénz sincs. :( Ezzel én is így vagyok különben szóval meg tudom érteni az embereket. :)
4/4 anonim válasza:
Na meg már a tavaszi/átmeneti ruhákat keresik /én is például, mert ilyenkor még olcsó/, hiszen lassan kifele megyünk a télből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!