Ilyen időben ráadjátok a gyermetekre a téli bakancsot/csizmát? Ha még nem, akkor kb hány fokban, milyen időben veszed elő?
Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 13:44
1/7 anonim válasza:
Dehogy adom! Tökéletes az idő, elég az edző vagy a kiscipő. Majd ha nagyon hideg lesz, akkor elég. Ha már most ráadod ilyen csodás időben, akkor mit adsz rá télen? Nem kell még, majd ha valóban hideg lesz.
2/7 anonim válasza:
Nem, főleg hogy még nem is vettem. :o)
De ha lenne már, se adnám rá, minek, most pl. pulcsiban is kint lehet lenni...
3/7 anonim válasza:
Szia! Nálunk is kb. 14-15 fok van kint, még a téli kabátját sem adtam rá, hanem átmeneti kabátban és őszi cipőben megyünk sétálni. Amúgy ha kételyeim támadnak, tényleg nekem is az jut eszembe, hogy lesz még -5 fok is, és akkor mit adnék rá, ha most téliben vinném ki.
4/7 anonim válasza:
Mivel nem volt őszi cipője, csak vászoncipő és béleletlen gumicsizma, már a bakancsban jár. Reggel volt vagy 5 fok mikor lementünk. Én is a kiscsizmámat hordom már.
Ilyenkor, mikor jó az idő, alszik.
5/7 anonim válasza:
Nem,dehogy adom.Majd ha tartósan 10 fok alá megy a hőmérséklet.
6/7 anonim válasza:
Én őszi bőrcipőt adok rá kettő zoknival, mert reggel amikor megyünk az oviba akkor 3-4 fok van, sőt, pl. hétfőn reggel 9 órakor - igaz vidéken - +1 fok volt. Azért nem adok még rá bundás csizmát, mert nagyon izzadós a lába és ha az oviban mennek ki, akkor nagyon beizzad, addig marad a két zokni, majd utána vastagabb zokni és csak utána a csizma, ha tartósan 5 fok alatt lesz a nappali hőmérséklet is.
7/7 anonim válasza:
Még nem, majd ha valóban fagyos idő lesz. Ma pl. zokniban, sportcipőben voltunk a mamánál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!