2,5-3 éves gyerkőcnek csizmát vagy bakancsot/magasszárú bundás cipőt vesztek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 14:07
1/6 anonim válasza:
magasszárú bakancsot .
csizmát nem találtam olyat ami uniszex hótaposót meg nem szoktunk venni szinte soha a bakancsot lefújom spray-vel ami taszítja a vizet és úgy tökéletes.
2/6 A kérdező kommentje:
Én is bakancsot veszek neki. Esetleg a mamához egy hótaposót, hóba jó lesz benne bolondoznia. Nekem nem is tetszenek a csizmák-hótaposók. Olyan otrombának tűnnek:-)
2011. okt. 25. 14:23
3/6 anonim válasza:
vettem egy csizmát és a decathlonban fogok egy balakncsot
4/6 anonim válasza:
előző
hótaposója van, de azt csak hóban adom rá, még a bátyjáról maradt
amúgy lány
5/6 anonim válasza:
Én meg a bakancsokat nem szeretem, igaz nekem kislányom van. Csizmából csak olyat választok neki, ami jó bundás.
6/6 anonim válasza:
Miért, mindkettőt nem lehet? :)
Én már évek óta úgy csinálom, hogy őszre veszek egy bakancsot (általában a Decathlonban), télre pedig egy bélelt hótaposó csizmát. Előbbi enyhébb télre is jó, így legalább 2 cipője lesz.
A kicsinek egy magasszárú, bundás, tornacipő külsejű bakancsféleséget vettem, de az a nagy hóba nem lenne jó, így neki is kell egy csizma is.
Nekem is van külön magasszárú cipőm őszre és csizmám télre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!