Vettem a kis fiamnak 19 siesta bakancsot párszor volt a lábán, nagyon szép állapotban van, el szeretném adni, hol kéne meghirdetni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 16:10
1/9 anonim válasza:
tesz-vesz, vatera. Én ott szoktam eladni a babaholmikat amik már nem kellenek
2/9 A kérdező kommentje:
de sajna nincs bankkártya számom
2009. szept. 5. 16:48
3/9 anonim válasza:
A tesz-veszen nem kell számlaszám. Onnan küldenek egy levelet amiben van egy kód,ezt kell beírnod ,utána tudsz eladni. Viszont ez a levél kb. 2 hét mire megjön.
4/9 anonim válasza:
nem szükséges oda banszámlaszám.
De esetleg meghírdetheted expresszen, olx-en, apronet-en, rengetek ilyen hely van. Írd be a google-ba, hogy babaapró és akkor megtalálod ezeket a helyeket.
5/9 anonim válasza:
A www.hoxa.hu egy női portál, sok témában megy a csevegés és ingyen rakhatsz is fel hirdetést, csak regisztrálnod kell.
6/9 anonim válasza:
Engem érdekelne.eseleg írj privit.
7/9 A kérdező kommentje:
utolsó üzenet küldőnek nem tudok írni neked mert nincs ott a privát írnál nekem te elsőnek köszönöm küldök képet ha írsz
2009. szept. 6. 07:51
8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok.úgy látom én sem tudok neked küldeni mert nincs ott hogy privát e-mail küldése.az én e-mailom:timkoca@freemail.hu
9/9 A kérdező kommentje:
szia küldtem imélt megkaptad?
2009. szept. 7. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!