Vennétek szép állapotú FP. Tanuló kutyát használtan?
Figyelt kérdés
Nagyon jó játéknak tűnik, de eléggé sokallom érte a 10.000 ft-ot.2011. nov. 2. 20:50
1/10 anonim válasza:
Nem. És nem azért mert használt, vagy nem azért, mert drága, hanem mert nem érdekli a gyereket, vagy csak kb 1 hétig. Nálunk a családban 3 gyereknek is van, én is venni akartam, de feleslegesnek véltem, mert csak polcról polcra van pakolva.
2/10 anonim válasza:
A tescóban most 8ezer forintért árulják. Egyébként én nem venném meg használtam, mert félnék hogy mosás után nem működne. Mosás nélkül viszont nem adnám a gyereknek, szóval inkább gyűjtögetnék egy újra.
3/10 anonim válasza:
Mi újonnan 6000-ért vettük. A Tescoban volt akciósan ennyi (most azt hiszem 8ezerért lehet majd kapni).
De különben engem nem zavar, ha valami használt. Nincs azzal baj, ha valóban jó állapotban van.
4/10 anonim válasza:
Én sem vennék. A mi családunkban is van két helyen is,de nem nagyon játszanak vele a gyerekek.Elég gyorsan ráuntak.
Tanulni meg nem lehet vele semmit.
5/10 anonim válasza:
Használtan ezt konkrétan csak azért nem vennék mert nem lehet kimosni, egyébként a legtöbb játékot tesz veszről veszem használtan. Lányom nagyon szereti és van amelyik mondókát már mutogatja és szerintem a testrészek tanulásában is sokat segített neki.
6/10 anonim válasza:
Csak olyan dolgot veszek használtan a babának, amit ki lehet mosni / meg lehet tisztítani.
(Bár nem tartozik a kérdéshez, de én sem vennék amúgy sem tanulókutyát, a testrészeket és különféle mondókákat én is tanítom neki.)
7/10 anonim válasza:
Tavaly mamától kapta karácsonyra gyönyörűen porosodik a szekrényen egyáltalán nem érdekli.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is arra jutottam hogy bár sokra írják hogy egyáltalán nem használták, nem lehet tudni, és mosás nélkül nem túl jó. Az az egy bajom a tescossal hogy az kétnyelvű, és én csak magyart szeretnék :(
2011. nov. 3. 11:06
9/10 anonim válasza:
Nekem is van egy új eladó(6500ft),rokontól kaptuk,de volt már egy.De ez is 2 nyelvű.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!