Magnézium: akkor igen vagy ne?
én szedtem, majd a vége felé keményedet a hasam és néha görcsölt akkor a nőgyógyász mondta, hogy ne szedjem tovább
egy nappal később születem a kiírtnál
Èn is külföldön élek (németország) és nekem bizony az elsö trimeszterben már a doki írta fel. De bizony koraszüléshez vezethet.
nekem a második trimesztertöl erös görcseim voltak, keményedés megállás nélkül, rengeteget kellett szednem.
barátnöim is itt mind szették, pedig külömbözö orvoshoz járunk.
van egy fajta keményedés ami normál.
pl második babaámat várom 22 hetes vagyok de még semmi bajom nem volt. az elsö babánál 23-ik héten kezdtük a ctg-t mert olyan erös görcseim voltak, hogy folyamatosan figyelték a méhtevékenységet. most meg semmi.
van kisebb keményedés de ez nem zavar. ha késöbb is ilyen marad akkor én sem fogok szedni, de ha olyan erös lesz mint az elsönél volt, akkor szedem, és a dokim is ezt javasolja.
utolsó vagyok ez nem divat kérdése.
nálunk is az orvosok nagyon ellene vannak a mesterséges vitaminoknak, de van a terhesség alatt ami nagyon fontos.
pl elsö trimeszterben folsav, aztán peidg a görcsök elkerülése magnéziummal
Pedig divat :)
Nekem pl. kifejezetten ellenjavallták a terhesvitamint, folsavat és vasat kell szednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!