Hallottatok ilyenröl, és ha igen, mi lett a vége?
Éremleges választ nem tudok!
De nagyon szorítok nektek!
Nagyon vigyázz magadra!
És remélem hogy sikerül kihordanod ezt a babát.
Ha szeretnél valakit aki meghallgat, írj privit!
1,vagyok, ilyenről nem halottam.
De mai orvostudomány.... Biztosan vannak gyógyszerek, vagy méhszájzáró műtét.
Sógornőm 31hétre szült, mikor elfolyt a magzatvize azt mondták van valami kezelés ami újratermeli, aztán megcsászározták végülis. Szóval nem tudom mi van ezzel a kezeléssel!
Konkrétan nincs ismerösöm, de én is úgy tudom, hogy bizony be tud nöni a magzatburok, és a magzatvíz amúgy is mindig termelödik, ezért van az ha valakinek utolsó hetekben elfolyik még napokig is folyhat (nálunk 3 napot várnak így) mert folyamatosan termelödik.
Szóval fel a fejjel és cisnálj mindent ahogy az rovosok mondják. Ha nem folyik már akkor már termelödik utánna.
Egy okos orvos bizony nem bíztat, és ennek így is kell lennie.
Kitartás aztán jelentkezz mi lett.
ha nem folyik az már jó jel,hisz szombat van
mozgolódik a picur rendesen?
következő vizsgálatod mikor lesz,?
szia!
nekem az első terhességemnél volt magzatvíz-feltöltésem!
nálad ez nem merült fel?
Most jelenleg infúziót kapok, hogy a fájások be ne induljanak. Igen, azt tudom hogy a magzatvíz újra termelödik, és már kezdek reménykedni is, mivel 2 napja már semmi nem folyt el, remélem begyógyult a burok:) Az orvosom az elöbb azt mondta, hogy holnaptól vagy kevesebb, vagy egyáltalán nem kapok infúziót már, remélem ez is jó jel:))A baba mozog, de még túl sokat nem érzem, elöször szerdán éreztem csak mozogni.
5-ösnek: de, nekem is kellett volna pihennem a magzatvíz vétel után otthon, de arra sajnos már nem volt idöm, épp hogy hazaértem és levetköztem már folyt is a víz:((
Magzatvíz feltöltésröl még nem is hallottam, az orvosom sem említette.
Köszönöm mindenkineka választ, megy a zöld kezecske:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!