Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hallottatok ilyenröl, és ha...

Hallottatok ilyenröl, és ha igen, mi lett a vége?

Figyelt kérdés
16 hetes kismama vagyok, csütörtökön reggel voltam magzatvíz vételen, a magzatvíz vétel után kb negyed órával éreztem, hogy folyik a magzatvizem:((Azonnal bementünk a kórházba, addigra elég sok elfolyt, azt hittem itt most mindennek vége. az orvos megultrahangozott, mondta, hogy még egy kis maradék magzatvizet látz, befektetett a kórházba, azóta szigorúan feküdnöm kell, csak wc-re kelhetek fel, de a víz csütörtök dél óta kb nem folyik. az orvosom nem biztat semmivel, azt mondta ne reménykedjek nagyon, akkor nem fogok nagyot csalódni, de azért valami csöpp kis esély van arra, hogy begyógyul a burok, és megmarad a baba. Kérdésem, hogy tudtok esetleg ilyenröl pozitív kimenetelt, ami veletek, vagy ismerössel esett meg?

2012. febr. 18. 13:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

mostmar lehet a babanak is "infuziot" adni, ugy, hogy a pocakon at vezetik, nyilvan nem kellemes, de elso a baba.

nagyon indokolt volt a magzatviz vetel? :(

sajnalom, ami tortent, pihenj sokat!

2012. febr. 18. 19:58
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
SZia! Én nemrégiben olvastam, hogy a pécsi orvosin már pár éve kitalálták, hogy hogy lehet a magzatvízet pótolni és úgy tudom, hogy Pécsen a kórházba már alkalmazzák. Gondolom te nem ott vagy... Nem túl régi az eljárás, de nézz utána a neten. Hátha találsz hasznos infókat róla...
2012. febr. 19. 01:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kerdezonel nem a potlason van a gond, mert mehlepeny folyamatosan termeli/cserel a magzatvizet naprol napra. Szoval ha a mehlepeny mukodik rendesen, akkor a kerdezonel mar vissza is potolta a szukseges mennyiseget.

Itt inkabb azon van a hangsuly, hogy nagyon pici legyen a lyuk a szuras kornyeken a burkon es tudjon regeneralodni.

Szoritok erted nagyon!

2012. febr. 19. 08:56
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

szia,

én úgy hallottam, hogy vagy folyik vagy nem, tehát ha elállt a folyás, akkor begyógyult/begyógyul a seb! minden rendben lesz, írd meg hogy vagy!

2012. febr. 19. 10:14
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szoritok.
2012. febr. 19. 11:29
 16/23 A kérdező kommentje:

Igen, nem a pótlásról van szó, hanem hogy a víz ne follyon el tovább.

Ma nézett a dokim ultrahangon, több lett a vizem csütörtök óta, de még mindig kevés, viszont folyni nem folyik!:))

Ma elöször kezdett az orvosom biztatni, talán minden rendben lesz, reménykedem. Most még pár napot benn kell maradnom a kórházban, aztán meglátjuk hogyan tovább. a babám jól van, mocorog:))

2012. febr. 19. 18:58
 17/23 A kérdező kommentje:
Amúgy a magzatvíz vétel csak a korom miatt volt indokolt, 37 vagyok, el se tudom mondani, hogy mennyire bánom hogy beleegyeztem:((
2012. febr. 19. 18:59
 18/23 anonim ***** válasza:
Imádkoztam egyet értetek!
2012. febr. 19. 22:30
 19/23 anonim ***** válasza:
Olvastam a kérdésed, és azóta sokat gondolok rátok. Hogy vagytok?
2012. febr. 24. 14:42
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklödést, szerdán hazaengedtek a kórházból, mert szerencsére 16-a óta nem folyt el egy csepp sem. Már az orvosom is kezd biztatni, 3 naponta néz UH-on, a babával minden rendben, valamennyi magzatvíz is van újra, hát remélem nem lesz már gond! De azért ez a terhesség már csak az aggódásról fog szólni nekem, az biztos:(((
2012. febr. 26. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!