Baktérium van a vizeletemben, a doki felírt augmentint. Ha elfogyott, szerintetek szedjek cickafark fű tablettát? Azt hallottam, hogy vizelet tisztító és gyulladáscsökkentő hatású! Ti hallottatok valamit erről?
Köszönöm válaszod!
Így, hogy most ezt leírtad, és mit mondott a nőgyógyász, nem merem én sem szedni. Azt én is hallottam, hogy a bacik nem szeretik a c-vitamint, így akkor lehet inkább azt szedek.
28hkm
én is úgy tanultam anno term.gyógyász kurzuson, hogy terhesen nem javallott, mert méhösszehúzódást okozhat, de pl enyhe ülőfürdőként lehet ( de ülőfürdőre meg ugyanúgy baciölő a teafaolaj meg a só. Ha ezt teszed bele feoldva a lavórba. Azaz egy pohár forró vízbe 1-2 ek sót feloldani és pár csepp teafa olaj, lavór meleg de nem forró vízbe bele és ebben ücsörögsz 10 percet)
A c-vitaminnal (mivel antibakteriális) úgy próbáld, hogy este lefekvés előtt vedd be az 500-1000 mgot, mert éjjel mégis egy kicsit ritkábban jársz ki wcre (de ha kell, menj ki) és így tovább marad a vese által kiválasztott és kiürült c-vitamin a hólyagodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!