Cickafark tea a lehetséges terhesség elsö felében károsítja a babát?
Figyelt kérdés
Kicsit bonyolult a dolog mert tabi után két hónapig megjött napra pontosan aztán meg nem, amikor dokinál voltam akkor még nem látott semmit tehát azt mondta nem vagyok terhes és a tesztek is negatívak lettek...de 10-15-én volt meg és következö hónap 16-án voltam dokinál tehát pár nappal a mensi kimaradás után..azóta sem jött meg, viszont többször van hányingerem az utóbi idöben ( pl. ránézek a kajára és rosszul hányhatnékom van ami soha nem volt eddig amikor beteg voltam sem), émejgés van hogy sápadt vagyok egész nap, volt hasszurkálás is anno a nemvárt idején stb. és most a második hónapban is kimaradt. Szóval gondoltam - tudom hogy ellent mond mindennnek de majd tesztelek egyet a hét végén - de idöközben elkezdtem egy-két hete cickafark teát inni egy kis palástfüvel.Szóval ha terhes lennék akkor károsítaná a babát ha tovább innám, vagy igyam nyugodtan és úgy csináljam a tesztet? Azért írtam ide mert itt kismamák vannak és lehet többet tudnak a babákról mint a leendök...elöre is köszi a válaszokat2010. okt. 27. 14:36
1/3 anonim válasza:
Ha fennáll a terhesség gyanúja, a cickafark teát azonnal abba kell hagyni, mert vetélést okozhat, mivel a havi vérzést felgyorsítja, elősegíti!!! Ha terhes vagy, akkor már csak külsőleg (ülőfürdőként) használhatod tovább, ha esetleg felfázol.
2/3 anonim válasza:
Első vagyok
Még annyit írnék, hogy egyszerre nem jó inni a cickát és a palástfüvet, mert nem fogja tudni a szervezeted, hogy miért is iszod.
A cickafarkfűtea ---> menstruáció utáni két héttel peteérésig, mert regenerál, a palástfűtea ---> peteérés után, mert segít a beágyazódás folyamatában.
3/3 A kérdező kommentje:
Kösznöm a választ.Elöször jövö hét elején tudok majd teszthez jutni akkor addig nem iszom a cickafark teát, mert hátha mégis baba van a dologban:) De ha nem akkor úgy hallottam hogy a cickafark segit a tabi utánni hormonzavarnál hogy a mensi helyre jöjjön.
2010. okt. 27. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!