Kismamák! Nektek is csökkent a táppénzetek?
Előző oldalrol 10:14-es vagyok!
Ha meg el megyünk a boltba mindennek ugy fel ment az ára, hogy nem győzök pislogni. És még a gyereknek nem is vettem semmit, csak a napi betevőt kettőnknek. Esküszöm nem is tudom, mi lesz ha meg lesz a baba. Addigra már lesz 100ft egy turórudi, mire eheti.
A bababoltokrol meg nem is beszélve! Akkora üzlet van ebben is, hogy míg nem kelett odajárni fel sem fogtam, hogy ott is milyen árak vannak! Ha nem kaptunk volna kölcsönbe ruhákat , ha mind megkelett volna venni már igencsak minuszban lennénk. Hihetetelen, hogy kicsesztek velünk!
A 2. válaszadó vagyok!
Lehet annyira lecsökkent a táppénzem hogy már nincs mit utalni? Ezen sem lepődnék meg. Ez a helyzet borzasztó. Dühít, és idegesítő. Nekünk tuti nem lesz 2. babánk, örülünk ha ez az egy nem hal éhen. És szépen emelkedik minden. Annyira elegem van itt mindenből. Nem is csodálom hogy nem születnek gyerekek. Ezután szerintem még ennyi se fog. És teljesen megértem az embereket.
16
én most számoltam ki
86000.- a bejelentett brutto amiből 65% -ot kellene hogy kapjak mint TÁPPÉNZ
számoltam....
az szerintem 55900.-
amiből 32000.--ot kaptam meg
mennyivel is kevesebb?
23900.--tal kevesebb -.-
ennyi nem lehet az adójóváírás amit többen is mondtak hogy lehet azért lett kevesebb
2. vagyok.
Én mindig csak 1 táppénzes papírt adok le, mert akkor 32.000 utalnak. Ha 1 hónapra valót, azaz 2 táppénzes papírt adok le akkor csak 54.000 ft-ot.
És inkább mindig csak 1-et adok le. Valószínű máshogy jön ki az adó levonás és így utalnak többet.
Egyébként felhívtam már őket, mert már a múlthéten küldeni kellett volna a pénzt. Hétvégére utalnak. Már azt hittem hogy valami történt a pénzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!