Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Nektek is csökkent...

Kismamák! Nektek is csökkent a táppénzetek?

Figyelt kérdés
ez az miatt van mert eltörölték az adójóváírást?tisztára ki vagyok bukva!
2012. febr. 7. 09:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mindenkivel együttérzek, sajnos én is várok december közepe óta a táppénzemre. Mi lenne, ha egyedülálló kismama lennék? Felőlük éhenhalhatnék. És a leggusztustalanabb, hogy nekünk már semmiféle kompenzáció nem jár majd, így gyedünk is kevés lesz, mert ugye idén szülünk. Csak éppen ki tudta ezt, amikor teherbeesett? Senki. Mindenki úgy számolt, hogy több lesz a gyede. És ugye már nem mondhatjuk, hogy bocsi akkor inkább nem szülök. Annyira rossz, hogy ez veszi el az energiánkat a boldog babavárástól:-((
2012. febr. 7. 13:29
 12/19 A kérdező kommentje:
kedves utolsó együtt érzek veled teljesen.néha a pénztelenségtől olyan boldogtalan lesz az ember mintha nem is egy kis apróság növekedne bennünk.borzalmas hogy hogy ki csesznek velünk.ezeket meg kéne lincselni.
2012. febr. 7. 13:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Előző oldalrol 10:14-es vagyok!

Ha meg el megyünk a boltba mindennek ugy fel ment az ára, hogy nem győzök pislogni. És még a gyereknek nem is vettem semmit, csak a napi betevőt kettőnknek. Esküszöm nem is tudom, mi lesz ha meg lesz a baba. Addigra már lesz 100ft egy turórudi, mire eheti.

A bababoltokrol meg nem is beszélve! Akkora üzlet van ebben is, hogy míg nem kelett odajárni fel sem fogtam, hogy ott is milyen árak vannak! Ha nem kaptunk volna kölcsönbe ruhákat , ha mind megkelett volna venni már igencsak minuszban lennénk. Hihetetelen, hogy kicsesztek velünk!

2012. febr. 7. 15:44
 14/19 anonim ***** válasza:
13!Csak hogy tudd!Nálunk a boltban 119 Ft egy kicsi túró rudi.Jó nem?
2012. febr. 7. 17:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Atyaég! Hol van ez a bolt? Nálunk 89ft. Ma akciósan vettem 69-ért.
2012. febr. 7. 17:48
 16/19 anonim ***** válasza:

A 2. válaszadó vagyok!

Lehet annyira lecsökkent a táppénzem hogy már nincs mit utalni? Ezen sem lepődnék meg. Ez a helyzet borzasztó. Dühít, és idegesítő. Nekünk tuti nem lesz 2. babánk, örülünk ha ez az egy nem hal éhen. És szépen emelkedik minden. Annyira elegem van itt mindenből. Nem is csodálom hogy nem születnek gyerekek. Ezután szerintem még ennyi se fog. És teljesen megértem az embereket.

2012. febr. 7. 22:08
 17/19 anonim ***** válasza:

16

én most számoltam ki

86000.- a bejelentett brutto amiből 65% -ot kellene hogy kapjak mint TÁPPÉNZ

számoltam....

az szerintem 55900.-

amiből 32000.--ot kaptam meg

mennyivel is kevesebb?

23900.--tal kevesebb -.-

ennyi nem lehet az adójóváírás amit többen is mondtak hogy lehet azért lett kevesebb

2012. febr. 8. 09:39
 18/19 A kérdező kommentje:
én sem értem ezt az egészet hogy mégis hogyan számolják ki!!!!ezektől az ember éhen is hallhatna DE AZT ELVÁRJÁK HOGY SZÜLJÉL,HOGY GYARAPODJON A MAGYAR!!!!!!!!!!őrület
2012. febr. 8. 09:55
 19/19 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Én mindig csak 1 táppénzes papírt adok le, mert akkor 32.000 utalnak. Ha 1 hónapra valót, azaz 2 táppénzes papírt adok le akkor csak 54.000 ft-ot.

És inkább mindig csak 1-et adok le. Valószínű máshogy jön ki az adó levonás és így utalnak többet.

Egyébként felhívtam már őket, mert már a múlthéten küldeni kellett volna a pénzt. Hétvégére utalnak. Már azt hittem hogy valami történt a pénzel.

2012. febr. 8. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!