Kismamák, most is ingyen van még a 12. heti kombinált teszt?
Előző terhességemnél ingyen volt (2010), most mi a helyzet? Nem találok róla semmit a neten.
Sejtbankos volt, ha jól emlékszem.
Köszi a válaszokat!
Nem kötelező, és sajnos már nincs ingyen!
A Sejtbankos 9 ezer, az Istenhegyis 11 ezer (valamivel postosabb eredményt ad, azt mondják). Most csináltattam 3 hete.
Nem arra a genetikai tesztre gondoltam, amit az Istenhegyi klinikán végeznek el, hanem egy adott kórházban leveszik a vért és az Istenhegyi klinikára küldik, hogy ott csinálják meg a vér vizsgálatát, ez kerül 11 ezer forintba. Én 3 hete csináltattam meg ezt!!!
A sejtbankosnál sem a Sejtbankba kell menni, hanem csak oda küldik a levett vért.
Második voltam.
Értem!
Köszönöm!
Mindenképpen rákérdezek majd a dokimnál, aki 2 éve ingyen megcsinálta!!
Köszi a válaszokat!
2.
És te melyik kórházba jársz?
nah akkor
nem kötelező, nincs ingyen, afp van ingyen
magz.diagn.kp-ban 9000, istenhegyin 11, de ha kérsz mellé ultrahangot akkor istenhegyin 30 (vagyis nem csak vérkép hanem uh is benne a 30ban,ha csak 11 ezrest kérsz ahhoz kellhet máshonnan olyan uh amit ők elfogadnak mert velük egy szintű akkreditált uh készüléken csinálták).
De ha pl sote 2-n csináltatod, akkor ott ingyé uh és 9 ezer a kombi teszt.
Csak a vér vizsgálata van benne, nincs ultrahang.
Én Budapesten a Margit kórházba járok, ott vették le a vért és küldték tovább. Másnap meg is volt az eredmény.
Második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!