Kismamák, most is ingyen van még a 12. heti kombinált teszt?
Előző terhességemnél ingyen volt (2010), most mi a helyzet? Nem találok róla semmit a neten.
Sejtbankos volt, ha jól emlékszem.
Köszi a válaszokat!
Két éve nekem is ingyenes volt ugyanott. Egy orvos barátunk mondta, hogy az volt a beetetés, ha már egyszer megcsináltattad, a következő babánál is meg fogod, hiába kerül pénzbe.
2.
Én a 18. ker. sztk-ba járok, ahol a 12. és 16. héten van vérvétel, amit elküldenek down szindróma és egyéb kromoszóma-rendellenességek szűrésére. Tök ingyen. Én a 12. hetiről lecsúsztam, de a 16. hetit megcsinálták. "2. trimeszteri tripla teszt szűrővizsgálat" A leletet ők állították ki:
www.downszures.extra.hu
Sajnos nincs ingyen és nem is kötelező. A nőgyógyász felajánlja, röviden összefoglalva, hogy miről is van szó. Ha szeretnéd a tesztet, akkor nálunk Tatabányán be kell menni a kórházba, ott veszik le soron kívül a vért, ehhez azonban kell egy beutaló a szűrésre, és a befizetett csekk!
A kombinált tesz ára 9000 Ft volt (múlt heti ár), ez csak a vérvizsgálatot takarja. A mi kórházunk a Fetal Medicine Laborral van szerződésben. Nekem 2 hetet kell várnom az eredményre. Ha futná rá, akkor 16 hetesen újabb 20.000 Ft-ért még egy vérvételre lenne lehetőség, így a kettő együtt már integrált tesztet jelentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!