Kismamák! Volt már olyan, hogy valakit az orvosa átutalt egy másik kórházba szülni, mert magas volt a vérnyomása és a vércukra és nem akarták se a baba se mama életét kockáztatni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 21:33
1/4 anonim válasza:
Igen.Egy ismerodom volt igy, tocemias volt,a babat meg nagyon kicsinek talaltak,mehlepeny meszesedett,nem taplalta rendesen a picit.Azert is kerult at,mert feltek hogy kora baba lesz,meg kicsi,es csak ott volt koraosztaly ahova italta a doki.Vegul idore szuletett,de csaszar lett mert a kicsinek a vernyomasaval baj volt,2,5kg lett a a pici.Amugy minden ok vele azota is,2 eves lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy semmi baja nem lett a babának:)
Nekem magas a cukrom, magas a vérnyomásom, és pajzsmirígy alulműködésem is van. :(
2012. febr. 7. 09:37
3/4 anonim válasza:
Megint én. Ne haragudj, hogy tegnap olyan furán írtam, csak telóról neteztem, az meg kicsit nekem még....
Ne aggódj, nem lesz semmi gond, a dokid biztosan tudja hogy mit csinál és jó helyre irányított. Nagyon vigyázz magatokra!
Hány hetes vagy?
4/4 A kérdező kommentje:
Semmi baj, értettem mit írtál :) 30 hetes vagyok. A doktornő a cukornál észre vett pár hiányosságot. Pl. azt, hogy ilyen értékeknél miért nem állítottak már inzulinra. Csodálkozott is ezen. És be is utalt a belgyógyászatra. Majd a belgyógyászati értékelés után meg látják hogy átvegyenek vagy sem. Kíváncsi leszek rá.
2012. febr. 7. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!