25 hetes kismamák hogy álltok az alvással?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy az én babám ilyen aktív, de az éjszaka is másfél órán keresztül ficánkolt és egyszerűen nem tudtam tőle aludni. Mikor már úgy éreztem megnyugszik újra rákezdte :) Ez már nem az első ilyen éjszakánk volt.
Másrészt viszont nem találom a helyem. Sehogy sem kényelmes.
Mi lesz még később...
2012. febr. 6. 11:54
1/7 anonim válasza:
Igaz 26 hetes vagyok, de kb. két hete úgy alszom én is, hogy kettő, három körül felkelek pisilni és onnantól egyszerűen nem tudok visszaaludni, mert ha jobbra fordulok az a baj, ha balra, akkor az, majd kirúgja az oldalamat. Úgy szoktam, hogy egy párnával kipóckolom a hasamat, akkor néha vissza tudok aludni.
2/7 anonim válasza:
Szia! Én félig ülve alszom... Nem valami kényelmes, de legalább el tudok aludni.
3/7 anonim válasza:
Én is várom a válaszokat, mert 3 hete nem alszom. Sehogy nem jó, már a kanapén is próbálkoztam de semmi. kb. 3-4 órákat alszok,de azt is félig ébren. 31 hkm
4/7 anonim válasza:
Sziasztok!Mi most kezdjük a 25.hetet.:)Én kipárzánom magamat mindenhol.Nyaktartós babzsákos párnám van kettő darab.Hogy mind két felemen legyen(természetesen).Hasonló anyagú mint a szoptatós párna csak más a formája és nem 12 rugó.Csak így tudok aludni.Aztán éjszaka felébredek pisi..Gondolkozom..pocaklakóval beszéd..aztán ezekre a párnákra azért tudok feküdni néha többféleképp.Szerencse kérdése :)Épp mikor..hogy..Fejemet felpolcolom,hogy jobban kapjak levegőt,és nem vicces mikor elfexi valami idegemet ami annyira fáj hogy üvölteni tudnék.Próbálkozunk..próbálkozunk kérem :)
5/7 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem csak én kínlódok. Azt hittem ez csak 30. hét után jön csak ez a kínlódás. Én is párna hegyekkel alszom, de nekem nem sokat segít. A szopispárnában található kis gyöngyök meg "zörögnek", ami szintén zavar :)Na hát a pisiléstől meg frászt kapok. Csak úgy érzem, hogy nagyon kell, aztán kimegyek és szinte semmi nem jön.
Szerintem ez egy felkészítő szakasz, hiszen ha megszületik, akkor sem fogjuk végig aludni az éjszakákat :)
2012. febr. 6. 19:41
6/7 anonim válasza:
Én a 24. hétben járok, és sajnos másfél hónapja nem tudom magam kialudni. Igazából nem a babára ébredek fel, hanem én ébresztem fel őt. Úgy sajnálom szegényt! Az éjszaka közepén felébredek és nem tudok visszaaludni csak 6-7 körül, amikor már kelni kell. Pár napja viszont elkezdtem szedni a Magne B6-ot, és úgy tűnik, hogy használ. Egy próbát megér, és még nyugodt is leszel tőle, amit a a baba is megérez. Szerintem őt is megnyugtatja, ha a mami nyugodt ;-)
7/7 A kérdező kommentje:
Én napi 6 szem magne B6-ot szedek, mert keményedik a hasam. Úgyhogy nyugodtságból nincs hiány :)
2012. febr. 7. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!