Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kismamák! Nálatok is felborult...

Kismamák! Nálatok is felborult a rend? 3 hónapos a lányom és most már napok óta kínlódunk az alvással ill. a nem alvással.

Figyelt kérdés
Ha nem lenne ilyen pici esküszöm azt gondolnám,hogy hisztis :( Evés közben is olyan mint egy sajtkukac,hadonászik,rugdalózik... Napközben is alig akar aludni,pedig látom,hogy fáradt.Semmi nem köti le igazán,semmi nem jó.Az tetszik neki egy darabig ha sétálgatunk a lakásban.Ilyenkor mi van????
2009. júl. 9. 09:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van. Én általában sokat tornáztatom, sokat van hason, játszunk. Sokat erőlködik(löki magát előre a lábával) és kifárad. Attól kicsit könnyebben elalszik. Szerintem az időjárás is besegít abban, hogy nyűgösebbek ilyenkor.
2009. júl. 9. 09:52
 2/13 anonim ***** válasza:

A 4 hós lányom dettó ugyanez.

Ma nyugis napuk van/lesz, mert tegnap oltást kapott és az másnapra mindig kicsit kiüti.

De amúgy ez a nagy meleg, ami volt megviseli a babákat.

Az én lányom amúgy ez izgő-mozgó sajtkukac, állandóan hasra fordul, ott elvan egy darabig, aztán jön a nyügi.

Legjobban azt teszik neki, ha valaki egész nap a házban, kertben járkál vele, amikor az apja itthon van napközben, akkor ez így is van.

Vagy elmegyek vele sétálni, a a babakocsiban mindig elalszik.

2009. júl. 9. 10:02
 3/13 anonim ***** válasza:
Szia! Az én fiam is pont ennyi idősen kezdte a nem alvását. Sokmindent kipróbáltam a védőnő tanácsára (Viburcol kúp, Citromfű tea )de most végre a Chamomilla Ch15 úgy tűnik segít a problémánkon és újból kezd jól aludni a fiam. De 1 hónapig küzdöttem a problémával. Volt, hogy egy éjszaka 13x kellett átmennem. Most egyszer kel fel éjszaka.
2009. júl. 9. 10:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Szerintetek próbáljam meg a Chamomilla-t vagy türelem?
2009. júl. 9. 10:23
 5/13 A kérdező kommentje:
Már a babakocsi sem jön be,1,5 órát nézeget,magyaráz de semmi pihi 11-től 17-ig.
2009. júl. 9. 10:25
 6/13 anonim ***** válasza:

második vagok

Tegnap, montama dokinak, haogy nappal nem alszik sokat és nyügös, erre ő kérdezte, hogy éjjel alszik.

Mondtam, hogy igen, erre ő, hogy akkor jó.

(ma is aludt este 7-től reggel 8-ig, úgyhogy egyszer kelt fel enni hajnali 5-kor).

Úgy vagyok vele, hogy ameddig éjjel alszik, nem adok neki semmit.

2009. júl. 9. 10:27
 7/13 A kérdező kommentje:
Akkor szerencsésebbek vagytok.Jó esetben 1x kell fel,mostanában viszont úgy érzem magam,mint az első héten.1,5 óránként kell menni hozzá éjjel is.Tejjel nincs gond,viszont már a hajam kihullott,a férjem éhen hal mert nem tudok semmit csinálni. :))
2009. júl. 9. 10:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is 3 hónapos korában volt ez az őrület, de én tudtam, mi miatt van. Már nem fogadta el a tápszer kiegészítést, és még délelőtt talán aludt egy 20 percet, utána este 8-ig semmit. Mert akkor elkezdődött az az ördögi kör, hogy álmos is, meg éhes is, tehát se nem alszik, se nem eszik. Majd olyan 3-4 óra körül meg már hova aludjon. Esetleg ritkán séta közben a babakocsiban szunyókált 15-20 percet. Ezért nem volt 4 hónapos, és elkezdtük a hozzátáplálást, mert nagyon hiányzott a kiegészítés a szoptatás mellé. Most 5 hónapos, nagyjából rendeződött, délelőtt is, ebéd után is szunyókál, persze nem órákat, néha ki is marad, de már sokkal jobb. Nem lehet, hogy nálatok is hasonló gond lehet?
2009. júl. 9. 12:48
 9/13 A kérdező kommentje:
Próbálom végiggondolni.Anyatejes,én úgy érzem nem éhségről van szó ,nagyon szépen gyarapszik.Abban lehet igazság,hogy nagyon felborult már a naprendje.
2009. júl. 9. 13:01
 10/13 anonim válasza:
Ugyanebben acipőben járunk mi is a 3,5 hónapos kislányommal néha úgy érzem,hogy éhes de a cici nem kell neki.Az éjszakáink egyre rosszabbak,és Ő is csak kézben van el úgy ahogy.Mostanában már a kocsiban sincs el,nem is merek vele elindulni sehova,mert üvölt.
2009. júl. 9. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!