Vajon most felborult a rend?
Ezt a fontos kérdést! Képzeld én 4 hónapja nem alszom éjjelente 3 óránál többet egyhuzamban.
Amúgy ne aggódj még milliószor fog változni babád napirendje.
Ne haragudj, nem akartalak megbántani a kédésemmel! Akkor inkább aludj egyet a helyett, hogy a frusztrációdat -egyenlőre- kipihent anyukákon töltöd ki!
Elnézést mindenki mástól is aki nem alszik, nem akartam a kedélyeket borzolni:)!
Szia!
Az én kislányom is ilyen jó kisbaba,mint a tied:)Szinte ketdettől fogva átaludta az éjszakát:)
Az enyém 3 hónapos,nappal is alszik eleget,bár az esti fürcsi előtt 2-3 órahosszat azért ébren van...sőt akkor "lármázik" is kicsit:))
Ne aggódj,szerintem mi szerencsések vagyunk és ilyen nyugodt kisbabánk van:)
Jó egészséget neketek!
Utolsó vagyok:)
Nagyon jól csinálod,így is kell!!Apuci is vegye ki a részét,a babának is jó dolog!Szia:)
8-kor már ágyban a helye ekkora babának. (Meg a nagyobbaknak is.) És mikor fürdik? 10-kor? Vagy fürdés után sétál?
Amúgy egyenlőre az inkább egyelőre.
Fél 9- kor fürdik. Szerintem meg ha a család ritmusa ezt diktálja nincs későn. Mennyivel jobb ha 7kor fürdik és 10- kor eszik? Vagy 7- től alszik és hajnalban kel? Akkor lennék én is olyan mint Te. Így meg mindenki alszik rendesen.
Amúgy helyes mindkettő:
Ez olyan mint a luk- lyuk. A szótárban csak az egyikhez Írják a jelentést, a másiknál elirányÍtják ahhoz, ahol le van Írva. Tudom, hogy az elsődleges jelentése az egyforma részre például de a másodlagos ugyan az mint az egyelőre. Internet nélkül is, csak gondoltam "bizonyÍtékot is csatolok. De ha meg se nézted amiről beszélsz... Szájkaratézhathatunk még ha gondolod de szerintem két értelmes ember reagálta túl egymás mondatait...
Megyek fürdetni:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!