Kismamák! Nektek is csökkent a táppénzetek?
akkor most mit kéne tenni? én tárgyalok az oep-pel, megadtam, nekik az adataimat, most ott tartunk hogy nem válaszolnak -.-
a könyvelő a munkahelyemen azt mondta minden rendben le van adva... 32 e ft-tal minden rendben van????
most már nekem is elegem van... több évig vártunk a babára, ugy örültünk hogy végre sikerült, és most már ott tartok, hogy Uristennnnnnn gyerekem lesz, éhen halunk vagy neki nem tudok enni adni...
Sziasztok!
Én még nem kaptam meg, de már tiszta ideg vagyok miatta. Eddig 75 ezret kaptam ez most 10 ezerrel kevesebb lesz. Hogy a túróba lehet ebböl gyereket nevelni? Én is gyülölöm ezt a kormányt! Még, hogy kevés gyerek születik! Mi is 3 év próbálkozáson vagyunk tul mire sikerült. Eddig elhordtuk a rengeteg pénzt a lombikra, meg egyéb költségek, utazásra. Most meg nem lesz miböl felnevelni! A férjeink is kevesebbet kapnak. És mi 2 gyereket akartunk. De ugyan miböl? Mi lesz velünk? A 32 az meg végképp semmi!
a 32 ezres vagyok :)
köszi az együtt érzést, és ugyanigy együtt érzek mindegyikötökkel
kár hogy a beszélgetésünket senki nem hallja :(
Megkaptam azt a nyavajás táppénzt.Nekem 22 ezerrel jött kevesebb.Majd elájultam.Hogy a bánatban számolták?Pár nap múlva szülöm a 2. babámat.Éveket gondolkoztunk még az elsőn is.Még jó, hogy ilyen nagylelkűen támogatja a kormány a gyerekvállalókat.
Láttátok a híradóban, hogy 47 ezerből is simán meg lehet élni?Mutassák már meg a nagyokosok, hogy hogyan.
Ki vagyok borulva.Nem elég, hogy azon izgulok miként jutok be a kórházba ebben a szép időben, de még az anyagiakat is folyton figyelni kell.Jah, a férjem még szabit sem kap, mert mindenkit kirugtak mellőle a cégtől.Lehet, hogy a szomszéd visz szülni.Baró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!