Mit szóltatok, amikor kiderült a babátok neme? Mit éreztetek?
Az elso babank kislany lett.En is nagyon orultem mikor megtudtuk, mert kislanyt akartam,a ferjem viszont inkabb fiut vart volna,de most nem adna semmiert,2 es fel eves.
Februar vegere varjuk a masodik babank aki szinten kislany lesz, bar szerettem volna most ha fiu lenne, de lehet jobb lesz igy.
Én kislányt,párom kisfiút szeretett volna "mindig is".
Aztán amikor elkezdünk a babaprojekten dolgozni,úgy éreztem nekem csak fiam lehet,az is lett,már:) 4 hónapos.
Mindketten kislányt vártunk, én egyenesen biztos voltam benne, hogy nekem csak lányom lehet (csak egy babát tervezünk).
Naná, hogy kisfiú :)
Először ledöbbentem és csalódott voltam, bármennyire is rosszul hangzik, ez az igazság. Néhány hét alatt megemésztettem a dolgot, és most már nem cserélném le a világ legaranyosabb kislányára sem :)
33 hkm
Mi kislányt vártunk, várunk. Az első későbbi UH-n nem látszott a neme, néztük hárman a dokival és nem lehetett eldönteni, akkor már azt mondtam, végülis mindegy, egészséges legyen. Aztán a következőn kiderült, hogy kislány :)
Örültem nagyon. Férjemnek mindegy volt elmondása szerint, de már úgy beszél róla: "a lányom" :)
28 hkm.
Amikor az orvos mondta a 18 hetes uh-n, hogy kisfiú, nagyon örültem.Én mindig is úgy terveztem ,hogy egy fiú-1 lány, és a kisfiú az idősebb.
A következő terhességemnél csak akkor tudtuk meg a baba nemét, amikor az orvos kiemelte a hasamból. Úgy éreztem minden álmom valóra vált, Ő ugyanis kislány lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!