Mikor ereztetek eloszor a baba mozgasat ELSO terhesseg alatt, milyen erzes volt, es hol ereztetek?
Szia
Mostmár tudom, hogy 16 hetesen éreztem először, de amiben biztos voltam az a 18. hét végén 19. hét elején volt. Először ilyen buborékolás féleséget éreztem a bal oldalon (16 hetesen) 18-19 hetesen már a köldököm alatt éreztem valami erőteljesebb mocorgást, de ez is buborékkal kezdődött.
26 hkm
Szia,
17 hetesen éreztem először. Ültem otthon egyedül egy széken az íróasztalnál, és ő háromszor megbökött. :) Másnap reggel pedig -tényleg olyan érzés- pillangók repdestek a hasamban... Leírhatatlanul csodás érzés! Kívánom Neked is! :)
én 16 hetesen érztem. ültem az irodában kicsit elöre dölve és nagyon lent érztem mintha valaki piszkálna belülröl.
na és képzeld ma vagyok 16+4 a másodikkal és ma pont ugyna abban a helyzetben ültem itt a gépelött és megint vagy pár percig éreztem. ez már tuti az volt.
16 hetesen éreztem őt először, olyan csiklandozós, piszkálós, buborékolós érzés volt. Nem tudom jobban megfogalmazni.
Hol éreztem? Nem is tudom, a pocakom mélyén. :)
Köldök alatt éreztem, mintha levegős lett volna a hasam.
18 hetesen kaptam az első igazi rúgást (bár ez még nem volt erős, úgyhogy hívjuk inkább bökdösésnek). Erre pontosan emlékszem hol éreztem, a hasam legalján bal oldalt (majdnem a bikinivonalnál, lágyéktól feljebb).
15-16 hetesen éreztem én is először, kicsit jobb oldalt egészen lent, de nekem nem buborékszerű volt hanem mintha bökdösött volna. Rá 1 héttel érdekes módon a párom is érezte már, elsőnek azt hittem, hogy csak a szívem lüktet, de ahogy teltek a napok-hetek egyre erősebben éreztem a jobb oldalon. Azóta 31 hkm vagyok és szinte végig a jobb oldalon volt a babóm, 2 hete fordult be, azóta mind a kétoldali tüdőlebenyemet előszeretettel rugdossa:)
Kérdező: hány hetes vagy?
Még nem voltam 16 hetes. Olyan volt, mintha egy gitár húrját pendítették volna meg a hasamban. Szó szerint ezt éreztem, egy kicsi vibrálást! :)
37+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!