14-15 héten éreztetek már odabent valamit? Vagy csak később?
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 18:17
1/8 A kérdező kommentje:
És még annyit,hogy nyilall a hasam alja még,oda le is bele nyilall.Ez normális?
2012. jan. 29. 18:21
2/8 anonim válasza:
Én 14 hetesen éreztem egy kicsit, aztán napokig semmi, majd 16 hetesen már majdnem mindig éreztem, de 18 hetesen már rendszeresen éreztem.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!És milyen érzés?
2012. jan. 29. 18:30
4/8 anonim válasza:
Nem, én csak a 22. héten éreztem a kislányomat mocorogni odabent. Most újra terhes vagyok, azt mondják második babánál hamarabb érzi a mozgásokat a kismama, kíváncsi vagyok. :-)
5/8 anonim válasza:
15 hetesen mocorgást, pici remegéseket, viszonylag rendszeresen, de akkor még volt, hogy kimaradt pár napra. Aztán a 19. hét körül abszolút rendszeressé vált, és rúgás-érzése volt, most a 25. hétben vagyok, és már kívülről is látható, érezhető, szinte hullámzik a hasam, ha beleboxol a picúr! :)) Tegnap az uh-n a vizsgálófejet nem egyszer lerúgta a hasamról... :))
6/8 anonim válasza:
Én a kislányomat 14-15. hét között éreztem először. Olyan érzés volt, mintha belülről megbökött volna. Ezt minden nap éreztem onnantól, hogy először éreztem. Most 11,5 hetes vagyok, kíváncsi vagyok, mikor fogom érezni.
7/8 anonim válasza:
Én is pont itt tartok a terhességben, ez a második. Elsőnél hátul volt a lepény, és a 16. héten kezdtem érezni, most elől van, úgyhogy kíváncsian várom mikor fogom érezni.
8/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek,és jó egészséget kívánok! :-) A lepény nekem is elől tapad.Remélem hamarosan érezni fogom :-)Köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 31. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!