Kis mamik ti mit éreztetek/mire gondoltatok mikor megtudtátok, hogy terhesek vagytok?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 18:40
1/10 anonim válasza:
Nagyon boldog voltam,hiszen éppen hogy elkezdtük a projektet már sikerűlt is.Aztán viszont kövezzetek meg,de elkezdtem félni és aggódni.
2/10 A kérdező kommentje:
miért kezdtél el félni és aggódni?
2012. jan. 25. 18:52
3/10 anonim válasza:
Szia!én határtalan boldogság töltött el a szívem majd'kiugrott a helyéről.és igen az aggódás nálam is jelen van.de remélem gyorsan elmúlik
4/10 anonim válasza:
ezt jól megírtam szóval nagyon boldog vagyok:)bocsi
5/10 anonim válasza:
Szia! Én először nem hittem el, aztán elsírtam magam. Kettős érzelmek voltak bennem, NAGYON örültem neki, de egyben nagyon meg is voltam ijedve. Bár még egy kicsit most is félek.
6/10 anonim válasza:
Határtalanul örültem, aztán pedig borzasztóan paráztam, féltem, hogy hogy is lesz ezután... :)
7/10 anonim válasza:
én csak mosolyogtam de semmi határtalan boldogság és bőrből kiugrás, óvatosan kezeltem a dolgot, mert hát első trimben bármi lehet..
8/10 anonim válasza:
Első!
Nemsokkal utánna ,hogy kiderűlt babánk lesz hypertóniás lettem.És a férjemnek hosszú távra külföldre szólította a munkálya.Félek az egyedülléttől nincs segítségem.És a férjem még mindig kint van és valószínű szüléskor sem lesz itthon,de muszály kibírnom értünk teszi!
9/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom!
Kitartást neked!
2012. jan. 25. 20:29
10/10 anonim válasza:
Szia. Hat en nagyon meglepodtem, mivel gyogyszer mellett lett a baba, igy hatalmas meglepetes volt. Eloszor nem hittem el, aztan hazaig bambultam ki a fejembol hogy te jo eg, es ahogy hazaertem bogni kezdtem de nagyon. De ezek mar orom konnyek voltak. Kellett par ora mire magamhoz tertem.
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!