Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit éreztetek/gondoltatok...

Mit éreztetek/gondoltatok mikor megtudtátok hogy jön a kistesó? Mennyi idős volt a babátok mikor terhesek lettetek újra?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Elsö gondolat?:Istenem most mit fogok csinálni két gyerekel?Ez nem fogom birni.Jaj de jó:-))))))))))

Szoval én örültem és féltem egyszerre.

kislányom13 hos volt mikor megfogant a kicsi és 22 hos mikor megszületett.

Szerencsére jobban birom mint gondoltam akkor.

Bocs ez nem ide tartozik.

2010. jún. 17. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:

10hónapos volt a "nagy",mikor tervezetten megjött a tesó.igaz nem gondoltam hogy 1.re összejön...de így alakult.

először nagyon be voltam zsongva.aztán ahogy teltek a hetek,egyre jobban beparáztam.majd 12.hét táján megnyugodtam,majd ahogy közeledtem a szüléshez egyre idegesebb lettem.és most 15nappal a szülés után olyan fura.még nincs kialakulva semmi,

de talán menni fog :-)))

2010. jún. 17. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Biztos le fogtok pontozni, de én nagyon megijedtem, sírtam is,meg hisztiztem. Nem szerettem volna másik gyereket. 8 hetesen mentem el ultrahangra, ott megkérdezték miután mutatták, hogy dobog a szíve, hogy akarok-e szülni. Még akkor sem örültem igazán, de nagyon hülyén néztem az ultrahangosra, hogyan kérdezhet ilyet. A 12 hetes ultrahangon a héten voltam és nagyon örültem, hgoy minden rendben és már végigmutogattam a családban a képet.:-)Még mindig meg vagyok ijedve ugyan, tudom ki is fogok borulni sokszor, de már nem bánom, hogy így alakult. A nagylányom augusztusban lesz 2 éves, aggódok kicsit miatta, de másnak is van két gyereke, majdcsak elboldogulunk valahogy.
2010. jún. 17. 21:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Én is először megijedtem, nem hittem a szememnek! Beparáztam hogy fog-e menni nekem és a többi hasonló gondolat. Persze terveztük, csak nem gondoltam hogy ilyen feltételekkel spontán és elsőre összejön. Persze örülök is, de egyenlőre nagyobb a félelem és hogy az első babámnak meg fogom tudni adni azt a szeretetet amit eddig és a picinek is jusson annyi.

Sok boldogságot Nektek!!!!

2010. jún. 17. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Kérdező!Mennyi idős a babád?

Kislányom 1éves...dolgozunk a kistesón,nagyon szeretnénk. :)

2010. jún. 17. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:

17 hónap van köztük.

mi egyáltalán nem terveztünk kistesót, fogi gátló mellett csúszott be a kis cseles ;) izgultunk is eleget emiatt ,de szerencsére makkegészséges.

hát bizony nagyon megijedtünk, nekikeseredtünk, féltünk és rágódtunk hetekig, hogy mi legyen... sajnos nagyon vacak anyagi körülményeink vannak és a férjemmel sem felhőtlen a viszonyunk. de én úgy döntöttem ,hogy lesz ami lesz, de nem tudnék nyugodt lelkiismerettel élni ha elvetetném, és bár a férjem nagyon ellene volt, mégis megtartottuk.

Onnantól hogy meghoztam a döntést, már kezdtem kiengedni és mertem örülni kicsit, de persze az egész várandósságot végigkísérték a kételyek, hogy vajon hogy fogjuk bírni anyagilag, fizikailag és lelkileg, meg tudom-e oldani hogy a nagyobb ne sérüljön túlzottan érzelmileg.. .stb

szerencsére ezzel a részével nincs gond, kisebb zökkenőkkel ,de talán már túl vagyunk a kezdeti összeszokási nehézségeken (4 hós a kisebbik), és a lányunk meglepően toleráns eddig.

persze vannak vacak/vacakabb/irtózatos napok, de mindenért kárpótol, ahogy a nagyobb spontán megöleli a kicsit egy "szejetedatesót!" csatakiáltással és a kicsi úgy bámul az arcába, mint egy istennek...

2010. jún. 17. 23:43
 7/8 A kérdező kommentje:

De aranyosak vagytok! Nálunk is 17 hónap lesz köztük. Most 8,5 hónapos a babám. Remélem én is megbírkózom a feladattal, mert ez a csöppség is nagyon akart jönni.

Sok boldogságot Nektek is!

2010. jún. 18. 07:42
 8/8 anonim ***** válasza:

13 hónapos volt a lányom, mikor teherbe estem megint, de mi terveztük, szerettük volna hamarabb is, csak a szoptatás alatt nekem nem volt peteérésem. 22 hónap lesz köztük, ami szerintem tök jó. Én már nagyon várom, hogy megszülessen a kicsi (22 hetes). Imádom már előre is, hogy ketten lesznek. Nem félek a nehézségektől, nem én vagyok az első nő, akinek 2 kicsi gyereke van.

Viszont mióta terhes vagyok, jobban lógok a lányomon, kihasználom az utolsó hónapokat, hogy kettesben vagyunk, mert ennek októberben vége...

2010. jún. 18. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!