Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti visztek a kórházba légzésfi...

Ti visztek a kórházba légzésfigyelőt?

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam, hogy mennyi mindent kell majd vinni a kórházba, ha megyünk szülni. :)

Én szeretnék olyan dolgokat is vinni, amit lehet nem használok majd, de megnyugtat, hogy ha kell van több minden.

Pl szerintem nem mindenki viszi be a légzésfigyelőt, meg cumisüveg, mellfertőtlenítő, szopi előtt, kézfertőtlenítő, nedves törlő magamnak, kistükör, zenélő a babának, több ruha (inkább, mint hogy kevés legyen) több méretű pelenka, takaró, zsepik, stb.

Ti hogy vagytok ezzel?

És hogy tervezitek például, a születése utáni időszakot? Ti leadjátok majd a csecsemőosztálrya, vagy ha maradhat veletek éjszakára, akkor azt kéritek?

Félek, hogy én semmiképp nem akarom majd leadni, de ha velem lesz, mit kezdek azzal az idegen érzéssel, hogy éjjel ha felsír, mindent jól csinálok-e és helyesen etetem-e, meg visszaalszik-e?? De ha meg leadom, ott senki nem figyel rá, nincs légzésfigyelő, táppal etetik, szóval nagyüzem megy és nem tudnék így pihenni, hogy idegenekre bízom, már első éjjel.

De ha meg velem van attól félnék, h jól van-e...

Olyna nehéz ez (Is) :)

Adtok tippeket, ötleteket? :)

2012. jan. 26. 10:06
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

DE pont ez a lényeg, h én nem rettegek, és akkor idegeskednék, ha az nem lenne. Természetesen ha nekem is két percenként besípolna, akkor vennénk egy másikat! Az úgy nem működik, az igaz!

Én olyan nyugodt vagyok, csak egyszerűen nem értettem azok véleményét, akik alapból nem vesznek, mert egyszerűen nem tartják fontosnak. De mindenki másképp csinálja, így jó babázást mindenkinek, és reméljük sehol sem lesz baj. :)

2012. jan. 29. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!