Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Be szokták vinni a légzésfigye...

Be szokták vinni a légzésfigyelőt a kórházba a Picinek? És egyáltalán a szfvári kórházba be lehet?

Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem szokták a kórházban használni, nincs rá szükség, a csecsemősnővérek állandó felügyeletet biztosítanak az újszülötteknek. Elég lesz a magad megnyugtatására beüzemelni, ha hazamentek! =o)
2009. máj. 30. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk nem volt. de Székesfehérváron nem is láttam, hogy valakinek van. A csecsemösök figyelnek rá. ha meg melletted van akkor úgy is hallod a szuszogását.
2009. máj. 30. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom..

Én ahol szültem tavaly, ott a csecsemősök rádióztak, rejtvényt fejtettek röhögtek... szóval nem vették volna észre, ha a gyerek nem vesz levegőt.

2009. máj. 30. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia.Székesfehérvárra nem lehet,de nem is kell bevinni légzésfigyelőt.Ott figyelnek a nővérek.Nappal általában mindenki figyel a másikra is,és mindig jön egy -egy nővér,éjjel meg égve kell hagyni egy kisvillanyt és mindig jönnek és megnézik őket.
2009. máj. 30. 14:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Most elszomorodtam. Nem hinném,hogy minden percben figyelik,hogy lélegzik e. Elég,ha csak 5 percig nem veszik észre... Hiába vannak ott orvosok,ha későn kapcsolnak. Nyugodtabb lennék,ha bevihetném.
2009. máj. 30. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!