Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is vitt be a kórházba...

Más is vitt be a kórházba légzésfigyelőt?

Figyelt kérdés
Az első napokra gondolok. Én vittem és nagyon örülök neki, mert totál megnyugtatott, így tudtam nyugodtan aludni. Velem mind a három nap végig ott volt a pici, ezért is nyugtatott meg. A kórházi dolgozóknak is tetszett nem szóltak érte. Most megint gyermeket várok,csak érdekel, hogy vannak még akik ilyen óvatosak?
2011. febr. 24. 09:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Én azért nem vittem, mert tudtam, hogy nem lesz nálunk éjszaka a pici. Így természetesen a csecsemőosztályon folyamatosan megfigyelés alatt voltak.
2011. febr. 24. 09:47
 2/27 anonim ***** válasza:
Bogarat ültettél a fülembe. Én az előző babáknál nem vittem be, csak itthon használtam, mert azt mondták, az első időben nem szokott légzésleállás lenni, 2 és 8 hónap között a leggyakoribb. De tény, hogy alig vártam, hogy hazaérjünk. Most újra babám lesz, és azt hiszem, én is beviszem a gépet.
2011. febr. 24. 10:04
 3/27 anonim ***** válasza:
Nem vittem, mert ahol szültem, minden kis kocsiban volt légzésfigyelő!
2011. febr. 24. 10:15
 4/27 anonim ***** válasza:
Nem vittem, eszembe sem jutott. Egyébként állandóan figyeltem, mert aludni képtelen voltam a kórházban.
2011. febr. 24. 10:18
 5/27 A kérdező kommentje:

én a szülés után nagyon fáradt voltam és mivel a baba is elaludt én is elaludtam, így nyugodtabb voltam. nálunk meg hiába lett volna a csecsemős osztályon, ott nem tudják figyelni annyira a gyerekeket, főleg mert nem is egy helyiségben voltak legtöbbször

amúgy szegénykém az első napokban rengeteg várt hányt, már fulladozott benne, szóval szerintem nem volt felesleges. A szülőcsatornában sok vért nyelt:-(

2011. febr. 24. 10:28
 6/27 anonim ***** válasza:
Még "csak " terv a következő baba ,de 100 % hogy én beviszem !
2011. márc. 8. 20:48
 7/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet, vidd csak be nyugodtan!! Fő a biztonság :o) Könnyű szülést, jó babázást! :o)
2011. márc. 8. 20:56
 8/27 anonim ***** válasza:
A mi kórházunkban automatikusan adnak minden újszülötthöz a szobára,mert 4 éves meghalt egy baba,és a légzésfigyelő megmenthette volna.
2011. márc. 8. 21:15
 9/27 anonim ***** válasza:

Első babámnál nem vittem, eszembe se jutott, pedig utána légzésfigyelő-függő lettem.

Második babámnál adtak a kórházban (máshol szültem, mint az elsőt).

Ha lesz harmadik, vinni fogok, ha nem adnak.

2011. márc. 8. 21:18
 10/27 anonim ***** válasza:
Én hiába vittem volna, mert a babák csak az anyukákkal alhattak egy ágyban, oda meg nem tudtam volna berakni.
2011. márc. 8. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!