SOS! Mit kezdjek egy babával? Nővérem kórházba került.
Szia!
Pelenkát akkor cserélsz mikor már tele van vagy kakilt egy picit.Megfogod,hogy mennyi van benne és ha érzed,hogy púpos akkor csere.Alvás előtt is kell neki nehogy átázzon.Alvás általában ebben a korban még 3 szor szokott lenni.Ha nem esik az eső és nem fúj eszeveszettül a szél öltöztesd fel és vidd ki sétálni ott biztos elnyomja a levegő.Tedd le a szőnyegre pakolj neki játékokat és eljátszik.Kínáld meg innivalóval napközben.Adj neki enni: reszelt alma, tápszer, sárgarépa levesből , banán összenyomva villával.Kérdezz meg egy kisgyerekes anyukát ,hogy nem e tudna segíteni pár kérdésben.Esetleg anyukád nem tudna adni tanácsokat?
Szia!
Hol laksz? Ha közel, akkor tudok segíteni szívesen, 22 éves lány vagyok.
Szerezz egy pulóvert nővéred ruhatárából. Azon rajta van az illata, amit a baba megszokott. Pelenkázás nem nagy kunszt. Lefekteted, a pelusnak a ragasztócsíkjait leszeded, a lábainál, pontosabban a bokáinál fogva óvatosan felemeled, és a fenekét tisztára törlöd. Bekened krémmel, az új pelust aláteszed, eligazgatod, és ráragasztod a csíkokkal:)
Etetés ügyben nem nagyon tudok hozzászólni sajnos.
szia
én pécsi vagyokén is szívesen segítek.
ha szeretnéd privátban megadom a számom bármikor fel is hívhatsz segítek miben tudok.
nagyon sajnálom, ami történt remélem hamar fel épülnek a szülők...
bármi van hivhatsz nyugodtan ha kell jó?
nekem 2 kisfiam van 3 éves és 1 éves
szia!
Debrecenben vagyok.Ha kell segítség holnap,írj...és elküldöm a számom,hívhatsz bármikor.
16 hónapos kislány anyukája
Nagyon aranyosak vagytok!!!! Pelus előtt van (gondolom) törlőkendő, és azt kell használni csak?
Viszont Erdélyi vagyok, de ha bajban lennék, visszajövök a fórumra, de bárcsak mo-n élnénk!
Babatápszert kanállal kell neki adni vagy cumiból? Ami ilyen grízes azt gondolom kanállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!