SOS! Mit kezdjek egy babával? Nővérem kórházba került.
Figyelt kérdés
És holnap rajtam kívül (én is csak a kötelesség lemondásával) senki nem ér rá vigyázni a babára. Fél éves. Nekem még közöm nem volt hozzá pelenkázás és etetés szinten. Most őrültek háza van, mert karamboloztak a férjével, férje kómában, nővéremnek koponyája tört, kulcscsontja, és egyebek.. Biztos mondanak sebtiben ezt azt, de érdekelne, mit kezdjek egy babával reggel fél7től este 9ig... Mikor kell mivel etetni, hogy kell pelenkázni, mikor kell lefektetni? Minden hasznos válasznak örülök, ez most nagyon SOS.2011. okt. 18. 19:27
21/31 anonim válasza:
Nagyon sok hasznos választ kaptál. Remélem minden rendben lesz!
Mindemellett drukkolok, hogy nővéredék mielőbb felépüljenek!!!
23/31 anonim válasza:
Én sem írnék mert szinte mindent leírtak az előttem szólok!
Kitartást kívánok,a tesódéknak jobbulást!
majd írj,hogy mi volt!
Szurkolunk!
26/31 anonim válasza:
Szia!Na hogy sikerült helytállnod?Biztosan nagyon ügyes vagy!Puszi!
27/31 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem kerültem net közelébe. Végülis nagyon jól telt. Úgy izgultam.. de nem ejtettem le, nem etettem túl és nem is éheztettem, aludt is, meg mesét néztünk.. a pelenkacsere nehezebb volt mint gondoltam, de hála a válaszoknak megoldottam! Jött egy néni reggel munkája előtt segíteni, megmutatta a dolgokat, azért nem is írtam. De nem gondoltam hogy gondoskodnak segítségről, igaz csak 1 óra volt. Köszi szépen mindenkinek!!
2011. okt. 21. 14:21
28/31 anonim válasza:
Örülök,hogy siekrült jól helytállnod:)
Remélem nővéredék már jól vannak, gyors felépülést kívánok nekik.
29/31 anonim válasza:
Ügyes vagy!
És hogy vannak tesódék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!