Hogyan kezdjek hozzá a fejlődési napló megírásához?
Csecsemő-és kisgyermek szakon tanulok és kell írnom egy fejlődési naplót,de fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá.A tanár küldött egy csomó kérdést,amiket ki kell fejteni egy vagy két oldalban.(Pl:Hol tart a mozgásfejlődésben,beszédfejlődésben,manipulációs tevékenységében,sírás,evés,alvás.szobatisztaságban stb.)
A lényeg az,hogy ki kell választani egy gyereket(0-3 éves),lehet rokonságból,vagy bölcsödébe is be lehet menni,de nekem egyikre sincs így lehetőségem,viszont azt is elfogadja,ha valamilyen baba/mama újságból kivágok egy képet és arról írok.
Ebben szeretnék tőletek segítséget kérni,vagy ha esetleg tudtok ilyen fejlődési naplót belinkelni mintának azt nagyon megköszönöm!:)
nemtudom, esetleg ez segít?
Jujjj!! Nagyon köszönöm a segítséget...:)
Ezen az oldalon minden leírnak,és sokat lehet belőle tanulni:)
Már csak azt nem tudom,hogy egy ilyen naplót vázlatosan kell írni,mint ahogy az oldalon van,vagy folyamatosan?
Pontosan arra gondolok,hogy (Pl:leírom hogy 1.hónap és alá írom,hogy mit csinál.)
Előbb viszont megnéztem a szempontokat,ami alapján írni kell és ott az volt,hogy a bevezetésben a születési adatokkal is kezdhetjük és hogy miden eseményt változást dátum szerint kell vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!