Mikor van fejlődési ugrása egy csecsemőnek?
4 hetes a kislányunk és pár napja 2 óránként felébred.
Talán egy olyan nap volt, amikor aludt 2×3 órát nap közben, a többiben meg vagy fent volt vagy 2 órát épp, hogy aludt. Ezután elkezdett eszeveszetten sírni, hogy éhes.
Ha cumisüvegből adunk neki, akkor 90 ml simán megeszik, bár valószínüleg ez is kevés??!
Ha ciciből eszik, akkor nem tudom, hogy mennyit szív ki, mert nem mérjük, csak hetente a védőnőnél, ahol a mérleg azt mutatta eddig, hogy szépen gyarapszik.
Létezik, hogy most van a fejlődési ugrása 4 hetesen és már bőven 90 ml fölött szeretne enni?
Ha 2 óránként sír, mert éhes, akkor valószínűleg nincs annyi tejem, hogy neki elég legyen?
Felírt tápszert a gyerekorvos, de azt csak a végső esetben akarom használni. De kínozni a lányunkat se akarom.
Rendszeresen cicin van ...
ált 6 hetesen van egy ugrás
de ez csak az átlag babánkén változó h 1-2 hét +/-
amit a szoptatást illeti
ha 2 óránként kér enni akkor szoptasd meg akár mind a két mellből
ha hirtelen többet enne akkor kb 3-4 napa alatt követi a tested a keresletet
2ik babánál volt 5 hetesen egy 2 hetes időszak mikor óránként evett mondjuk nem tudom mennyit mert én sem mértem aztán szépen vissza állt olyan 3 óránkénti evésre macerás volt de megérte kitartani
másik ok amit meséltek nekem h olyan 6 hetesen jön ki a babáknál a születési stressz ezért is lehet h akkor sírosabbak (mondjuk nem tudom van e tényleg benne valami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!