Ti visztek a kórházba légzésfigyelőt?
Azon gondolkoztam, hogy mennyi mindent kell majd vinni a kórházba, ha megyünk szülni. :)
Én szeretnék olyan dolgokat is vinni, amit lehet nem használok majd, de megnyugtat, hogy ha kell van több minden.
Pl szerintem nem mindenki viszi be a légzésfigyelőt, meg cumisüveg, mellfertőtlenítő, szopi előtt, kézfertőtlenítő, nedves törlő magamnak, kistükör, zenélő a babának, több ruha (inkább, mint hogy kevés legyen) több méretű pelenka, takaró, zsepik, stb.
Ti hogy vagytok ezzel?
És hogy tervezitek például, a születése utáni időszakot? Ti leadjátok majd a csecsemőosztálrya, vagy ha maradhat veletek éjszakára, akkor azt kéritek?
Félek, hogy én semmiképp nem akarom majd leadni, de ha velem lesz, mit kezdek azzal az idegen érzéssel, hogy éjjel ha felsír, mindent jól csinálok-e és helyesen etetem-e, meg visszaalszik-e?? De ha meg leadom, ott senki nem figyel rá, nincs légzésfigyelő, táppal etetik, szóval nagyüzem megy és nem tudnék így pihenni, hogy idegenekre bízom, már első éjjel.
De ha meg velem van attól félnék, h jól van-e...
Olyna nehéz ez (Is) :)
Adtok tippeket, ötleteket? :)
Akkor ha minden szülő meghalja, hogyan van mégis bölcsőhalál??
Nem fekhetsz egész nap mellette!! nem értem, ezt miért olyan nehéz felfogni, hogy a babával nem csak úgy lehet baj, ha mellette vagy. Nyilván egész életében nem fogyelhetjük, de a kritikus időszakban igenis tehetünk a bajok ellen. Régen?? Ugyan.. Akkoriban annyi minden okozhatta, hogy nem is foglalkoztak ezzel, DE ma erre van lehetőség.
Igazatok van, mindenki cselekedjen úgy ahogy a lekiismerete nyugodt, de az tuti, h ha nem vennék ilyen készüléket és valami baj lenne, örök életemre magamat okolnám, hogy nem előztem meg a gondot!!
Mert ha van figyelő és annak ellenére történik baj, akkor a lelkiismeret már nem bánt, hiszen annál többet nem tehettem. Nem lehetek 0-24 ben mellette és aludni is kell, meg wc-zni... Szóval ennyi a vélemény és nem akartam megbántani senkit, csak fel sem tudom fogni, h aki megteheti, h vegyen, mi tartja vissza ettől a bitosnág érezztől??
Aki meg nem teheti meg, h vegyen ennyiért, az mit csinál, ha beteg lsz a baba és nagyobb kiadásra van szükség..
Szóval egy gyerekbe meg pénz nélkül nem vágnék bele és most lehet újra lehúzni ezért a bátor kijelentésemért...
Na jó, ez már tényleg gáz!!!
Kicsit durván beszippantott és kimosta az agyad a sok kismama magazin meg reklám. De végül is erről szól a fogyasztói társadalom :).
Szívesen beszélgetnék veled pár hónap múlva, amikor már kiürültek a hormonok meg egyéb hatások.
Köszönöm a jókívánságokat! :)
Mindenkit megnyugtatok, h a hormonjaimmal semmi baj és minden ok velem, a véleményem terhesség előtt is ugyanez volt! :)
Kismama magazint nem olvasok, mert drágák, és arra hiába lenne pénzem, nem szánok egy kis összeget sem, inkább hasznos dolgokra költöm!!
A légzésfigyelő, megvásárlását pedig valóban nem a válaszoktól teszem függővé, szép is lenne! Egyszerűen furcsálom, h ez valakinek nem okoz megnyugvást!
Márpedig ha beriaszt és nem vesz levegőt a Kicsi, általában elég megrázni és felkelteni, hogy újra "észhez térjen" nagyon sok ilyen sztorit hallottam.. És Ők bizony ki voltak akadva, hogy jesszus, ha pont akkor nincs ott a légzésfigyelő, a gyerekeük már nem élne, merthogy Ők épp mást csináltak, mikor besípolt...
Szóval döntse el mindenki, h megéri-e vagy sem...
Kívánom, h akiknek nincs, azok babaáinak se legyen semmi baja, de én úgy gondolom, jobb félni, mint... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!