35-36 hetes kismamik, hogy vagytok?
Elfelejtettem kérdezni,utolsó vagyok,van valaki aki az Uzsokiban fog szülni?
Era
Sziasztok! Hogy vagytok ? (Első vagyok)
Én tegnap voltam dokinál, meg nst-n. Sajnos a méhlepényem nincs jó állapotban, ezért hetente kétszer kell járnom ellenőrzésre!30 km-re van tőlünk a kórház, úgyhogy most húzós hetek jönnek! De inkább mint hogy valami gond legyen!
Remélem nálatok minden rendben!
15/35-ös vagyok.
14-én szültem meg,így ma 1 hetes a kislányunk.
3830 grammal és 57 cm-el született.
Pár cm-es szőkésbarna haja van,tündéri.! :)
Mindenki azt mondja róla hogy nagyon formás,szép baba.
Mi előszőr kicsit fiúsnak láttuk,de most már napról napra csajosabb.. :) A korral jár.. :)
Jó babázást mindenkinek!
Na és persze jó egészséget is!
Erről jut eszembe...én olyan beteg vagyok,hogy csuda.. :(
Ezerrel folyik az orrom,köhögök,így szájmaszkkal szoptatok..,babázok.. :(
Mondtam is az apjának,hogy meg sem fog majd ismerni anélkül... Nagyon remélem hogy nem kaják el a csajok....!
Nálunk is beteg mindenki, férjem, anyu, nagyfiam, én - de a picur nem kapta el, remélem már megússza. Az anyatej védi elvileg...
Ti mikor viszitek ki először a babát? Most olyan szép napsütés van, hogy elgondolkodtam rajta, hogy teszünk egy rövid kört kint.
Akkor szép lassan mindannyian babázunk :) Gratulálok mindenkinek és sok örömet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!