35-36 hetes kismamik, hogy vagytok?
15-ös vagyok.
Megnyugodtam,hogy nem csak én parázom túl ezt a mi lesz nélkülünk egymás nélkül dolgot...
Persze ettől nem leszek jobban,de a tudat,hogy nem vagyok teljesen dilis..hogy ezen agyalok már mióta,hogy mi lesz itthon vele,vagy én hogy fogom viselni bent nélküle..és ez mást is ugyanúgy aggaszt..az azért egy kicsivel jobb,hogy biztos akkor nem én leszek az egyedüli,aki ezzel fog bent szenvedni a kórházban....
Amúgy nálunk a mikulás hozott a kislányomnak egy Anna és Peti könyvet..A kistestvér érkezik-et..-és minden nap azóta abból kell neki mesélni kb 2-3-szor,amiben az első mesében elmesélik,hogy mi fog történni,mikor anya elmegy szülni,meg hogy mikor jöhet haza..,meg ilyenek..és én már többször "átvettem" vele,hogy amíg anya a kórházban lesz,akkor ő hol,és kivel lesz,miket fognak játszani,meg hogy eljönnek engem meglátogatni,da anya nem fog tudni majd hazamenni,mert ott kell majd maradnia a pici babával legalább 3 napot,mert a doktorbácsik mindíg megnéznek majd minket.. Meg már ő is magától mondta mikor pl én olvastam neki,hogy majd Ő hoz nekem finomat..,úgyhogy nagyon kis aranyos mancókám van nekem... :)
Ha nincs meg nektek a könyv,én csak ajánlani tudom,mert nálunk sokat segítettek a rajzok..,meg így könnyebb volt elmesélni is,hogy mi fog történni..!
Ja..és nálunk idáig egy könyv sem érdekelte a kiscsajszimat...ez az első,amivel ténylegesen lekell vele ülni/feküdni,és mesélni neki! :)
5 nap?! az nagyon sok, itt 3 napot kell bent maradni, remélem nem lesz semmi gond és gyorsan kiengednek bennünket
Az első szülésemnél volt egy kismama, akinek túl sok volt a magzatvize és félő volt, hogy szétreped az előző császáros hege. Ő a 7. hónaptól fogva folyamatosan bent volt a szülésig. Amint a baba elég fejlett lett és lehetett megcsászározták, de így is több, mint 1,5 hónapot töltött kórházban, úgy, hogy otthon egy 3 éves kisfiú várta, minden nap meglátogatták, minden nap sírt :( Nagyon sajnáltam. Ehhez képest a mi pár napunk semmiség - ezzel vigasztalom magamat.
Ismét 15-ös. :)
Na igen...ezektől is tökre bevagyok rezelve,hogy nehogy valami baj legyen,és bekelljen feküdni hamarabb,mert az maga a rémálom lenne...
Nekem a dokinál mindíg vacakol a vérnyomásom..,így itthon kell mindíg méricskélni..,de szerencsére nem volt sokszor rossz a mért eredmény.. :) A dokinál általában 3-4-szer megkell mérni,mire rendes értéket mutat...ált. olyan 130-140/ az érték..,ezért kell itthon írogatnom...
Nálunk még nincs felállítva a kiságy,viszont nemrég kimostam a ruhákat,és tegnap jól összehajtogattuk együtt,és akkor is mondtam,hogy ez mind a pici babáé lesz,meg hogy ha volt olyan darab,ami az övé volt,akkor persze azt is mondtam neki..,ő meg boldogan húzta magára a már jól kinőtt sapijait,vagy próbálta volna felhúzni magára a kis egyberuhákat,de épphogy a fejére ráment ha szerencséje volt.. :)
Tényleg..nem emlékszem,hogy írtad volna,hogy hol fogsz majd szülni..Hátha együtt sopánkodhatnánk a kórházban a gyerekek után.. :) (én az Áek-ban fogok,ha még nem írtam volna.. :))
én majd a Szent Imrében szülök, de majd szorítok onnan nektek is :)
nekem a kis rugikat akarta felpróbálni a fiam, mikor anyumnak mutogattam, miket vettem - nem értette, hogy most miért nem lehet :) általában az új szerzeményeket eddig ugye ő kapta és nagyon szeret próbálgatni, mert agyon dicsérjük anyummal, hogy milyen csini (rosszabb, mint egy lány :D)
Sziasztok!
Épp ma írtam ki a kérdést,hogy, hogy vannak a 36. hétben lévő kismamák!:-)
Én már elég nehezen viselem,mert nagyon fájnak a csontjaim és már a lábam sem bírja nagyon a súlyt.
Ez a második terhességem,már van egy 12 éves lányom és most fiút várok,de még nem fordult meg a kis drága,most ezen parázok nagyon :-(
Era
Nekem most félidőben "fejre állt" és azóta úgy is maradt a kicsi bébi. Az első fiam viszont nagyon későn fordult be, már azt hittük, faros marad. Én "elbeszélgettem" vele és megkértem szépen, hogy forduljon meg :)) Pár nap múlva befordult, kis ügyi volt :) Egy próbát megér a beszélgetés :)) Nem emlékszem hány hetes voltam, csak, hogy már nagyon a végén voltam és mikor megfordult. Épp hazafelé sétáltunk és annyira durva érzés volt, hogy egyből a falat támasztottam és hétrét görnyedtem, majdnem elhánytam magam, olyan intenzív volt.
Remélem neked is hamarosan beékelődik és minden rendben lesz :)
Sziasztok! Első vagyok!
Az én kislányom is minden kis ruhát fel akart próbálni!Mindenkinek újságolta hogy odaadta a kis tesónak a ruháit, meg az ágyát, meg a babakocsiját stb...! Nagyon édes volt!
A lányom nagyon korán lefordult már!
Most viszont csak a 34. hétre! Én is tiszta ideg voltam. Ez a beszélgetés különben jó ötlet, mert a férjem ha itthon van minden este beszél hozzá, és mikor kiderült hogy még nincs lefordulva, akkor ő is elmondta neki, meg én is hogy jó lenne ha összeszedné magát és lefordulna, nálunk a lába is be volt ékelődve! Két nap éreztem sokkal erősebb rúgásokat, és mire mentem az orvoshoz már le volt fordulva!
Szorítok neked is!
Én is mondogatom neki,hogy forduljon meg,de felvett egy olyan kényelmes pózt,hogy nem nagyon akar abból kimozdulni! :-)
A lányom is későn fordult be,úgyhogy bízom benne,hogy a kisfiam is megfordul mielőtt jönne,mert apás szülést tervezünk,jó lenne ha bent lehetne velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!