Kismamik ti milyen gyakran vagytok együtt a párotokkal?
A férjem szerint keveset vagyunk együtt.
Van egy 2 éves kisfiam és 19 hetes kismama vagyok.
El is mondta hogy neki ez kevés...
Egyébként heti 3 alkalommal vagyunk együtt általában.
Sajnos nem igazán kívánom mióta terhes vagyok. :-(
Én sem nagyon kívánom, 15 hetes vagyok, van egy 2 éves kislányunk is. Nálunk nem gond, szerencsére megérti a férjem, ráadásul mostanában ő is ki van purcanva, sokat melózik, ráadásul beállta dereka és menni is alig tud nemhogy szexelni. :D
A heti 3 alkalom az szerintem nem kevés, legalábbis nekem még sok is lenne most, de ez egyénfüggő.
Mi nem vagyunk eltiltva.
Neki elég nagy igénye van.
Én nem nagyon kezdeményezek, és azt hiszi hogy én már nem akarok vele lenni, pedig ez nem igaz.
Az elején minden nap együtt voltunk.
Ő azt mondta még régebben hogy neki a heti 4-5 lenne a minimum :-)
A heti 3 nem mindig szokott összejönni, inkább 2.
Tudom hogy ő többet igényelne...
Hát igen nem hiszem hogy a heti 3 olyan sok lenne.
Miután megbeszéltük minden nap együtt voltunk :-)
És sokkal nyugodtabb volt...
Most nincs itthon elment dolgozni több napra, csak a jövő héten jön haza valamikor.
Nem tudom mi lenne a legjobb megoldás.
Azt szeretném ha mindent megkapna tőlem amire vágyik.
Inkább mint hogy másnál keresse :-(
De tudom ő nem tenne ilyet, de nem szeretném kipróbálni.
"azt szeretném, hogy mindent megkapjon tőlem amire vágyik" - a kérdés az hogy te vágysz e rá, főleg babásan.
Szerintem ezért beszélünk párkapcsolatról, hogy ezt a két ember meg tudja beszélni. Nekem hiába vágyna rá a férjem naponta, ha én nem és émelyegnék egész nap, és a szex lenne az utolsó amire gondolnék, tuti megértené.
Meg sem fordulna a fejemben, hogy máshoz menne.
Csak azért biztos nem feküdnék le vele 3-4-szer hetente mert ő igényli, max ha én is kívánom. Amúgy máshogy is meg lehet oldani néha.
19 hetes vagyok. Már nem vagyok rosszul szerencsére.
Inkább a fáradtság az oka.
Szó sincs arról hogy én nem akarok vele lenni.
Természetesen meg szoktuk oldani máshogy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!