Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik ti milyen gyakran...

Kismamik ti milyen gyakran vagytok együtt a párotokkal?

Figyelt kérdés

A férjem szerint keveset vagyunk együtt.

Van egy 2 éves kisfiam és 19 hetes kismama vagyok.

El is mondta hogy neki ez kevés...

Egyébként heti 3 alkalommal vagyunk együtt általában.

Sajnos nem igazán kívánom mióta terhes vagyok. :-(

2012. jan. 7. 14:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Én sem nagyon kívánom, 15 hetes vagyok, van egy 2 éves kislányunk is. Nálunk nem gond, szerencsére megérti a férjem, ráadásul mostanában ő is ki van purcanva, sokat melózik, ráadásul beállta dereka és menni is alig tud nemhogy szexelni. :D

A heti 3 alkalom az szerintem nem kevés, legalábbis nekem még sok is lenne most, de ez egyénfüggő.

2012. jan. 7. 14:07
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Heti 3????? Az rengeteg. MI jó ha 3 hetente egyszer együtt vagyunk de inkább havonta, mert óvatosságra is vagyunk intve mivel az első babánk koraszülött volt. De normál esetben is max heti 1szer 2szer de vannak hetes kihagyások is.
2012. jan. 7. 14:12
 3/20 A kérdező kommentje:

Mi nem vagyunk eltiltva.

Neki elég nagy igénye van.

Én nem nagyon kezdeményezek, és azt hiszi hogy én már nem akarok vele lenni, pedig ez nem igaz.

Az elején minden nap együtt voltunk.

Ő azt mondta még régebben hogy neki a heti 4-5 lenne a minimum :-)

A heti 3 nem mindig szokott összejönni, inkább 2.

Tudom hogy ő többet igényelne...

2012. jan. 7. 14:34
 4/20 anonim ***** válasza:
25%
Kinek rengeteg a heti 3? Az apának nem valószínű. :(
2012. jan. 7. 14:35
 5/20 A kérdező kommentje:

Hát igen nem hiszem hogy a heti 3 olyan sok lenne.

Miután megbeszéltük minden nap együtt voltunk :-)

És sokkal nyugodtabb volt...

Most nincs itthon elment dolgozni több napra, csak a jövő héten jön haza valamikor.

Nem tudom mi lenne a legjobb megoldás.

Azt szeretném ha mindent megkapna tőlem amire vágyik.

Inkább mint hogy másnál keresse :-(

De tudom ő nem tenne ilyet, de nem szeretném kipróbálni.

2012. jan. 7. 14:38
 6/20 anonim ***** válasza:

"azt szeretném, hogy mindent megkapjon tőlem amire vágyik" - a kérdés az hogy te vágysz e rá, főleg babásan.

Szerintem ezért beszélünk párkapcsolatról, hogy ezt a két ember meg tudja beszélni. Nekem hiába vágyna rá a férjem naponta, ha én nem és émelyegnék egész nap, és a szex lenne az utolsó amire gondolnék, tuti megértené.

Meg sem fordulna a fejemben, hogy máshoz menne.

Csak azért biztos nem feküdnék le vele 3-4-szer hetente mert ő igényli, max ha én is kívánom. Amúgy máshogy is meg lehet oldani néha.

2012. jan. 7. 14:43
 7/20 A kérdező kommentje:

19 hetes vagyok. Már nem vagyok rosszul szerencsére.

Inkább a fáradtság az oka.

Szó sincs arról hogy én nem akarok vele lenni.

Természetesen meg szoktuk oldani máshogy is.

2012. jan. 7. 14:48
 8/20 anonim ***** válasza:
66%
Nekem a heti 3 az nem terhesen is sok. Hálaisten a férjem sem nagyigényü. Mi kb 3 hetente vagyunk együtt. Én egyálltalán nem kivánom. 30 hetes kismami.
2012. jan. 7. 15:13
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem rosszindulatból írom, de: ilyenkor olyan szívesen cserélnék a férfival, hogy legyen ő terhes, lássa el ő a nagyobb gyereket és még elégítsen is ki :) Én amióta megszületett a lányom (sőt már előtte is ) nem kívánom a szexet, de az eszem tudja, hogy ez így nem jó, így néha megerőltetem magam, de ezt a párom is tudja, hogy nekem nincs annyira igényem, és nem is követelőzik. Terhesen el voltunk tiltva a házasélettől, talán akkor romlott el valami. A kérdésedre válaszolva: mi kb. havonta 2-3 alkalommal vagyunk együtt :(
2012. jan. 7. 15:52
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem heti 3 nem kevés, de hát kinek mennyi az igénye. Van egy 3 évesem és 34 hetes terhes vagyok, én sem nagyon kívánom, illetve inkább kényelmetlen már a pocak miatt. Hét közben 1-2x, hétvégén 2-3x vagyunk együtt, amikor a nagy alszik - bármikor kapható vagyok, főleg mert tudom, hogy ha megszületik a kicsi, akkor az első időkben nagyon nehezen fogjuk tudni megoldani az együttlétet, úgyhogy ki kell használni most az időt.
2012. jan. 7. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!