Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik ti milyen gyakran...

Kismamik ti milyen gyakran vagytok együtt a párotokkal?

Figyelt kérdés

A férjem szerint keveset vagyunk együtt.

Van egy 2 éves kisfiam és 19 hetes kismama vagyok.

El is mondta hogy neki ez kevés...

Egyébként heti 3 alkalommal vagyunk együtt általában.

Sajnos nem igazán kívánom mióta terhes vagyok. :-(

2012. jan. 7. 14:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk jó, ha heti egy összejön és az én párom is nagyigényű... Neki kevés! De szerintem meg örüljön, hogy van egyáltalán... AZ előző terhességemnél veszélyeztetett voltam és el voltunk tiltva. Most nem vagyunk, de őszintén szólva nem nagyom kívánom a szexet... Így ez van! :(

18 hkm

2012. jan. 7. 16:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
húha....ezek szerint akkor csak én vagyok ilyen szex éhes a hét minden napján kívánom a páromat sőt egy nap többször is és mióta babát várunk semmi sem változott (mostanra csak a pózok.iszonyt nagy hasam van ) még 7 év után is szerencsére ezzel ő is így van :) Ja és 36 hetes múltam !!!
2012. jan. 7. 17:18
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én minden kismamát irigylek,aki valamennyire is kívánja a szexet. Én 21 hetes vagyok, de mióta kiderült a baba azóta nem voltunk együtt a férjemmel. Ő mindennap akarná, de be kell érnie egyéb engesztelésekkel. És nagyon rossz, látom rajta, de nem tudok mit tenni. Én egyáltalán nem kívánom, de hál'Istennek megért.
2012. jan. 7. 17:38
 14/20 A kérdező kommentje:

Az én páromnak is nagyon fontos a szex.

Ő azt szeretné a legjobban ha minden nap együtt lennénk.

Persze örülök neki, mert ez azt jelenti hogy szeret és kíván.

Ő ilyen, mindig is ilyen volt.

Az elején minden nap szeretkeztünk, sőt volt hogy naponta 2x.

Van már egy kisfiunk 2 és fél éves.

2012. jan. 7. 18:01
 15/20 Vipy ***** válasza:
Irigyellek titeket! A heti 3 normális kedves kérdést feltevő! Meg kellene értenie a férjednek, hogy járhatnátok úgy is, ahogy én.. többszörösen veszélyeztetett terhesként le vagyunk tiltva a házasélet örömeiről, pedig még csak a 6 hetet hagytam el pár nappal. 2 elhalt terhességgel és egy laporoscoppal kontrollált septum resectio után örülhetek, ha ő életben marad. Se dolgozni (pedig most éppen sajnos próbaidőn vagyok egy cégnél.. nem tudom mi lesz :( ) se szeretkezni nem lehet. Viszont mindent megteszek a páromért, hogy ne szenvedjen hiányban. :) Fel a fejjel csajok, ne hagyjátok, hogy házon kívül keressen boldogságot a párunk, hiszen apa kell a gyereknek! :))
2012. jan. 7. 18:54
 16/20 anonim ***** válasza:
71%

Mi első Babánkat várjuk. Előtte mi is szinte naponta együtt voltunk, néha naponta többször, mert a Páromnak erre van igénye, és azt mondja, hogy mert annyira kívánatos vagyok. Mióta Babát várunk, ez nem változott, így is legfeljebb 2 naponta együtt vagyunk. Mikor nekem nincs kedvem, én is kevesebbszer kívánom a terhesség óta, de ő szeretné, akkor is kedveskedek neki. Nálunk ez nem furcsa, előtte is így volt. Nem egyformák az igényeink ilyen téren, de szerintem van megoldás. És nem szeretném azt, hogy máshol keresse a "megoldást", vagy hogy magának oldja meg. Én is mindent megkapok tőle, amire vágyom, én is szeretném megadni neki, amit ő szeretne.

30h kismama

2012. jan. 7. 21:24
 17/20 A kérdező kommentje:

Én is pontosan így vagyok vele.

Teljesen egyet értek.

Végül is ez egy pozitív visszajelzés nekem hogy szeret és kíván így babásan is.

Persze annyira nem meri elengedni magát, mert nagyon félti a picit.

A kisfiunknál pedig nem izgult ennyire :-)

Egyébként ha eleinte nincs is annyira kedvem, azért sohasem rossz, mindig élvezem.

Inkább ha kell kicsit "megerőltetem" magam de nem várom meg, hogy máshoz menjen mert tőlem nem kapja meg amire vágyik.

2012. jan. 7. 21:50
 18/20 Atroposz ***** válasza:
2 hetente minden hétvégén akkor van csak itthon.
2012. jan. 8. 08:09
 19/20 anonim ***** válasza:

Én a negyedik babámat várom,nem terhesen heti 5-6 alkalommal szexeltünk most csak 3-4 alkalom,mi szeretnénk többet is de már nekem sem megy úgy mint régen és általában csak orál és petting van,mert már túl nagy a pocim,fáj a derekam és fáradt is vagyok ráadásul nagyon zavar hogy mocorog a baba közben de tűzoltásnak nagyon is megfelel az orál meg a simi-simi.

33hkm

2012. jan. 9. 13:09
 20/20 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Én vagyok a nagyobb igényű általában még most terhesen is. A férjem elvan akár hónapokig is de ez mindig is így volt mikor jártunk akkor is. Én most is képes lennék napi 5ször is ha lehetne de hát nem lehet. Ha nem leszek terhes akkor sem lesz heti 1nél több de ez van, ilyennek szeretem. Legalább tudom hogy nem kóborol el...

2012. jan. 9. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!