Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35-36 hetes kismamik, hogy...

35-36 hetes kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy viselitek a terhességet? Megvan már minden, ami a babának kell? Hol fogtok szülni? Mekkora a babátok? Mennyit híztatok? Féltek a szüléstől? :)

2012. jan. 13. 15:36
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Holnap töltöm be a 36. hetet! Második baba lesz, és kisfiú! Az első babánk lány, ő 2 és fél éves lesz februárban!

Meg van már minden, a kórházi csomagom összepakolva!

Hát most már nem vagyok olyan jól,mint eddig, a lában dagad! Vannak jósló fájásaim.

Elvileg pihennem kellene mert a méhszájam 2110 és a méhlepény is G2. A jövő héten megyek a dokimhoz, azt mondta hogy addig legalább próbáljam meg kihúzni! :)Így második babánál már nem olyan egyszerű pihenni!

Eddig 7 kilót híztam!

És igen félek a szüléstől! Még lehet jobban is, mint az elsőnél!

És te hogy vagy?

2012. jan. 13. 15:57
 2/37 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 36+4 hetes vagyok, az első babámat várom, aki kislány lesz. Ma voltam az első NST-n, és szerencsére tökéletes lett az eredmény. :) A terhességet is jól viselem, jövök-megyek egész nap, valószínűleg ezért is van, hogy eddig csak 4,5 kg-ot híztam. Csodák csodájára a lábam sem dagad a folyamatos mászkálástól, de azért próbálok egyre többet pihenni.

Ma voltunk az utolsó bevásárláson is a párommal, úgyhogy nekünk már minden megvan, ami kellhet.

A szüléstől egyelőre nem félek, de magamat ismerve csak a szülőszobán jut majd el az agyamig, hogy tulajdonképpen mi is vár rám. :)

2012. jan. 13. 16:07
 3/37 A kérdező kommentje:

Nekem is második és szintén fiú :) A nagyfiam 3 éves. Hétfőn töltöm a 36-odik hetet, de már nagyon türelmetlenül várom a végét. Nekem is dagad a lábam és úgy megyek, mint egy pingvin. Bevásárolni anyukám segít, mert nem tudom cipelni, egyből keményedik a hasam és szurkál.

Nekem még szanaszét vannak a kórházi cuccaim és pár dolog még hiányzik (papucs, apának szülős ruha, házassági anyakönyvi kivonat másolat - egyszerűen nem találom)

A 7 kiló szuper, én már 14-nél tartok!! :S Az elsővel 20-at híztam, remélem, most nem lesz annyi (bár az pár hónap alatt magától lement rólam)

2012. jan. 13. 16:09
 4/37 A kérdező kommentje:

Óóóó, 4,5 kiló! Irigykedek :) Nem tudom mi a fene, de csak úgy jönnek föl a kilók, pedig nem eszek többet, mint nem-terhesen. Az elsővel is a 20 kiló úgy feljött, hogy csak pislogtam, pedig még diétáztam is. Na mindegy, úgy látszik ilyen fajta vagyok :)

Én nagyon félek a szüléstől, mert már tudom, milyen :S De legalább tudjuk, hogy megéri minden fájdalom!

2012. jan. 13. 16:12
 5/37 A kérdező kommentje:
Nektek apás szülés lesz?
2012. jan. 13. 16:13
 6/37 anonim ***** válasza:

A 2-es vagyok. Én is nagyon féltem, hogy sokat fogok hízni, mert anyukám sajnos rengeteget hízott velem és az öcsémmel is, és alapvetően az ő testalkatát örököltem (nem vagyok egy nádszál, de azért bálna sem :). De aztán valahogy nem híztam, ez a pár kiló is az elmúlt egy hónapban jött fel.

Nekünk is apás szülés lesz, kedden megyünk a szülőszoba látogatásra.

2012. jan. 13. 16:17
 7/37 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Igen apás szülés lesz, az első is az volt! És tényleg megér minden fájdalmat! :)

Első terhességemnél 16 kg-t híztam, amiből sok rajtam maradt, szerintem ezért nem híztam most annyit. Meg azért mert kb. az 5. hónapig enni is alig tudtam!

Én is alig várom már hogy végre megszülessen!:)

Kitartást mindenkinek!

2012. jan. 13. 16:34
 8/37 anonim ***** válasza:

Első vagyok megint! Azt elfelejtettem kérdezni, hogy a házassági anyakönyvi kivonatból jó a régi is vagy még mindig kell kérni egy évnél nem régebbit?

És még azt kérdezném, hogy te most gyesen vagy még, vagy táppénzen? Csak azért mert amikor én megkérdeztem hogy hogy fog majd alakulni a gyeden a második babánál többféle választ is kaptam!

Bocs az offért! :)

2012. jan. 13. 16:41
 9/37 anonim ***** válasza:

SZiasztok !

Kedden töltöm a 36. hetet..Szintén második babó, két és fél éves kislányom mellé jön a kisfiú:)

Én nagyon félek a szüléstől, az első hosszú vajúdás után császár lett, igazság szerint most is császárral szeretnék szülni.

Hétfőn megyek a dokihoz, akkor méri majd a babót. A kórházi csomag nagyjából megvan. Eddig 7 kg-t híztam..

2012. jan. 13. 16:52
 10/37 A kérdező kommentje:
Nem kell már friss, jó az eredeti is (csak én nem találom a miénket :S) Gyesen vagyok még márciusig, pont váltja egymást a két gyerkőc.
2012. jan. 13. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!