32,33 hetes kismamik hogy vagytok?
Én kicsit kevesebb vagyok. 29 hetes
Tudom nem nekem szól a kérdés, de én is szívesen venném, ha elmondanád, Te hogy vagy!?
Most vagyok a legjobban a terhességem alatt. Második fiú gyermekemet várom. + 8 kilónál tartok. Az elején jöttek gyorsan a kilók, de most 2,5 hónap alatt szerencsére csak két kilót híztam. Március közepére vagyok belőve. Hivatalosan pedig márc. 23-ra. Nálad?
hello
én 33+4 vagyok ma. második baba, szintén kisfiú lesz:)
február 24re vagyok kiirva,de az a megérzésem h kicsit elöbb fog jönni, majd meglátjuk. 5kg plusznál vagyok per pill.
a terhességet viszonylag jol viselem, a 19hónapos nagyfiam mellett nem is jut arra idő h elhagyjam magam:) bár fáradékony vagyok, s a hasam már kb most nagyobb mint mikor az elsővel szülni mentem...s még azért van is vissza..:) de lekopogom, egész jol birom. mindenesetre már nagyon várom a végét, s azt h itthon legyünk 4en. (sírás kerülget ha arra gondolok h 3-4napra itthon kell hagynom a fiacskámat..:S) de már nincs sok vissza, mindenkinek kitartás
Szia,én is március 4-re vagyok kiirva,negyedik babámat várom aki kisfiú.Én nem hiztam még semmit,nincs is nagy pocim pedig úgy néz ki hogy elég nagy baba lesz.Én is mindig fáradt vagyok és egész délután tudnék aludni,kényelmetlen a fekvés és sokat fáj a derekam,a babám nagyon eleven éjjel-nappal és még ő sem hagy aludni.Sokat fáj a hasam alja mert nagyon lent van a baba és borzasztóan nyom,néha menni is alig bírok.Én már nagyon várom a szülést és számolom a napokat visszafelé...
33hkm
Sziasztok! :) Én márc. 5-re vagyok kiírva, első baba, kisfiú! :) Az elején nagyon rosszul voltam, kb a 20.hétig végig hánytam, nem híztam semmit, most pedig már +12kg-nál járok! 44kg-val kezdtem az elején, 160 cm vagyok. Kíváncsi leszek a végén hány kilóval gurulok be a kórházba! :) Mostanában egyre fáradékonyabb vagyok én is, éjjel rosszul alszom, napközben meg tudnék aludni egész nap! Persze a kismanó nem hagy, egyre nagyobbakat meg többet rugdos! :) A lábaim elég gyakran görcsölnek, a hátam, derekam is sokszor fáj. Most pedig már napok óta úgy görcsöl a hasam, mintha wc-znem kéne. Ez mitől lehet? Ez is lehet jóslófájás vagy vmi egészen más? Szerdán megyek ultrahangra, majd megkérdezem az orvost a biztonság kedvéért. Mivel első baba, bevallom őszintén, nagyon félek a szüléstől... :( Mindenki azt mondja, hogy hülyeség paráznom, de valahogy nagyon félek a nagy naptól... Tudnátok vmi jó tanácsot adni, amivel megkönnyíthetem a dolgomat?
Mindenkinek boldog utolsó 1-2 hónapot, s könnyű szülést! 32 hetes félős kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!