Tini kismamik, hogy vagytok?
Hány hetesek vagytok, és mennyi idősek, szülők hogy viszonyultak?
Megvettetek már a babának mindent? Fiú, vagy kislány lesz? :)
Nálunk csak majdnem történt "baleset", de azóta picit megérintenek a kismamik, főleg a korosztályombelik :D
Megjegyzem, kicsit "vicces" volt, mikor a 12db gumiból(durex) 6 szériahibásan végigszakadt, de úgy, hogy menzeszkor gumidarab is távozott...)
16/L
Nah hogy a kérdésre válaszoljak:)
a 19 éves vagyok:D
33 hetes leszek holnap, szintén óvszer hiba miatt:) de nem bánom valahol, sőt örülök is neki, borzalmasan várom az apjával együtt hogy a karomban tarthassam, igaz ami még nem teljes az hogy sajna szülőkkel lakunk, de ennek is van pozitív és negatív oldala:)
Párom is 19 ő dolgozik, és egész jól keres:) én meg még szakmát tanulok, és nem érzem hogy el lenne cseszve a jövőm (Bocsi kedves kérdező, hogy ennyire kifejtettem, csak elegem van abból, hogy mindenhol megszólnak, hogy mennyire elcsesztem a jövőm)
Kislány a drágám, és még egy kis szekrényt akarok neki csináltatni, meg pár rugi hiányzik még a készletből, de ha odakerülne, hogy ne adj isten, holnap kibújik, sem lenne hiánya semmiben:)) február 26ra vagyok kiírva, de sztem nem lesz bent odáig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!