27-28 hetes kismamik hogy vagytok? Hogy álltok a vásárlással növekedéssel hízással? Kisfiú esetleg kislány?
helloka
én 28+2 vagyok. második babám várom, aki szintén kisfiú. van egy 18hómapos magyfiam is. 25hetesen saccolták a babám 800-850g-ra nem tudom hol járhatunk azóta,jövő 7en megyek ujra uh-ra. én eddig 2,5kg-ot hiztam, de nagy súlyról indultam.
mivel nagy dolgok már mind megvannak a esótol, ezért csak neki kell venni egy ifjusági ágyat, a pici megörökli a rácsosat. ruhácskák is vannak, de vettem pár újat is.(ezeket a pici méreteket hipp hopp kinövik,nem kell sok)apróságkörútra januárban megyek(textilpelus,cumik,ilyesmik)
már én is nagyon szeretném ha megérkezne...főleg h most már kezdek nyüglődni,rosszabul viselem ezt a 2ik terhességem...de már nincs sok vissza:)
Hellóka!
Én 26+2 hetes vagyok még ugyen de gondoltam írok :-)
Eddig +80 dkg amit híztam viszont alapból duci vagyok :-)
Nekünk is első baba!
Én egyenlőre nem félek! Bár nem is úgy állok hozzá hogy fájni fog! Én mindig arra gondolok hogy könnyű és gyors szülésem lesz! Nálam ez a bevonzás nagyon működik! :o)
Mi már nagyon izgatottak vagyunk! Alig várjuk hogy jöjjön! 2 évig próbálkoztunk mire összejött a kicsike!
De már nincs sok hátra!
Mi március 4.-re vagyunk kiírva!
Sziasztok.
Nekunk van egy ket eves 4 hos kislanyunk.
A tesoval 27+1 hetes vagyok en is.En 5 kg hiztam, 55 rol indultam, 177 magas vagyok. Nem tudjuk meg a nemet, szerdan megyek orvoshoz, de ugy erzem valahogy hogy kisfiu. Nekunk sokminden maradt a kislanyomtol, babakocsit igaz vettunk mast, ruhacskakat kaptunk ,meg par aprosag kell ami addig meglesz. Eleg problemas volt a terhessegem az elejen, veszelyeztetett is vagyok, verzesem volt parszor, ezert nagyon aggodtam, de remelem ezentul minden rendben lesz.
Mindenkinek gratulalok a kicsihez, szep babavarast es konnyu szulest kivanok.
Te hanyadikara vagy kiirva? En marcius 6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!