Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27-28 hetes kismamik hogy...

27-28 hetes kismamik hogy vagytok? Hogy álltok a vásárlással növekedéssel hízással? Kisfiú esetleg kislány?

Figyelt kérdés
Én 27+1 hetes vagyok Nyíregyházi kismami. Szépen növögetünk már több mint 900gr a kicsikénk. Én 10 kg hiztam viszont 58ról indultam és 173cm vagyok. A védönőm szekál is érte már előre félek a keddtől! :O) Kisfiam lesz. A ruhái szinte minden megvan. Meg egyéb apróságot vettünk már de mindent kinéztünk! December végén januárban megveszünk mindent! A babakocsit lefoglaltuk már.. Kisborsóm nagyon aktív a napokban. Már nagyon várjuk hogy megérkezzen! :O)
2011. dec. 4. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:

helloka

én 28+2 vagyok. második babám várom, aki szintén kisfiú. van egy 18hómapos magyfiam is. 25hetesen saccolták a babám 800-850g-ra nem tudom hol járhatunk azóta,jövő 7en megyek ujra uh-ra. én eddig 2,5kg-ot hiztam, de nagy súlyról indultam.

mivel nagy dolgok már mind megvannak a esótol, ezért csak neki kell venni egy ifjusági ágyat, a pici megörökli a rácsosat. ruhácskák is vannak, de vettem pár újat is.(ezeket a pici méreteket hipp hopp kinövik,nem kell sok)apróságkörútra januárban megyek(textilpelus,cumik,ilyesmik)

már én is nagyon szeretném ha megérkezne...főleg h most már kezdek nyüglődni,rosszabul viselem ezt a 2ik terhességem...de már nincs sok vissza:)

2011. dec. 5. 08:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én 26 hetes vagyok, van már egy nagy fiam , most kislányt várunk:) súlybecslést még nem kaptunk, én négy és fél kilót híztam eddig, ruhák, kiságy, pelenkázószekrény már meg van, de rengeteg apróság hiányzik ja meg nagy dolog is, pl matrac, babakocsi stb, de azt majd januárba .
2011. dec. 5. 08:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Hellóka!

Én 26+2 hetes vagyok még ugyen de gondoltam írok :-)

Eddig +80 dkg amit híztam viszont alapból duci vagyok :-)

2011. dec. 5. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok kismamik mindenkinek gratulálok!!!Mi 28 hetesek vagyunk kisfiam nagyon mozgékony aminek apa is és én is örülünk.1 hete mérték pici fiamat akkor volt 1041g félek mi lesz a szülésig,de már alig várjuk!!!!Elsö baba,ahogy közeleg a vége annál inkább félek a szüléstöl és a fájdalomtól ami persze még ismeretlen számomra.
2011. dec. 5. 16:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Nekünk is első baba!

Én egyenlőre nem félek! Bár nem is úgy állok hozzá hogy fájni fog! Én mindig arra gondolok hogy könnyű és gyors szülésem lesz! Nálam ez a bevonzás nagyon működik! :o)

Mi már nagyon izgatottak vagyunk! Alig várjuk hogy jöjjön! 2 évig próbálkoztunk mire összejött a kicsike!

De már nincs sok hátra!

Mi március 4.-re vagyunk kiírva!

2011. dec. 5. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Nekunk van egy ket eves 4 hos kislanyunk.

A tesoval 27+1 hetes vagyok en is.En 5 kg hiztam, 55 rol indultam, 177 magas vagyok. Nem tudjuk meg a nemet, szerdan megyek orvoshoz, de ugy erzem valahogy hogy kisfiu. Nekunk sokminden maradt a kislanyomtol, babakocsit igaz vettunk mast, ruhacskakat kaptunk ,meg par aprosag kell ami addig meglesz. Eleg problemas volt a terhessegem az elejen, veszelyeztetett is vagyok, verzesem volt parszor, ezert nagyon aggodtam, de remelem ezentul minden rendben lesz.

Mindenkinek gratulalok a kicsihez, szep babavarast es konnyu szulest kivanok.

Te hanyadikara vagy kiirva? En marcius 6.

2011. dec. 5. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!