Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek? Kisfiú...

Mi a véleményetek? Kisfiú vagy kislány?

Figyelt kérdés
30 hetes kismama vagyok, és még most sem tudom, hogy milyen nemű kisbabám lesz. A sima ultrahangon sem és a babamoziban sem tudták megmondani, mert mindig úgy fekszik, hogy nem látják. Nálunk a családban több a lány mint a fiú. Azt mondják, hogy a lányos kismamák kiszépülnek, a fiús kismamáknak hegyes a pocijuk és hátulról nem lehet látni, hogy várandós. Ezek rám igazak. 16 hétig nagyon beteg volta...hányás, émelygés, rossz közérzet, szagokat nem bírtam, erőtlen voltam, égett a gyomrom stb....a leírottak alapján mi a véleményetek? Személyes tapasztalat??
2011. nov. 21. 16:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kisfiú.Ez babona,de nem mindenkire igaz valakinek forditva van.
2011. nov. 21. 16:13
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én fiút várok, rettentően pattanásos lettem, és iszonyat házisárkány :)

Émelygés elkerült, egyszer sem hánytam, gyomorégés és ínygyulladás az van ezerrel :/

Ja, és nagyon szégyellős a Fiacskám!

Milyen nemű babit szeretnétek? :)

Boldog babavárást!

2011. nov. 21. 16:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

3 lányom van,és bizton állíthatom,hogy egyik "megfigyelésnek" sem szabad bedőlni! Nővéremnek 4 gyermeke van,3 fiú,1 lány. Mind a 4 terhességét végig hányta,ugyan olyan volt mind a 4x. Az ovis anyukák közzül 3-an voltunk kiírva szeptemberre. A másik két kismama is ugyan olyan szép volt,mint bármikor a terhesség előtt!

3 lányunkból 2-nél volt hegyesebb a pocakom,az elsőnél volt gömbölyű,de akkor sem tudták megmondani hátulról,hogy babás vagyok (40+2 hetes voltam akkor,mikor a boltban megjegyezték!) Egy kismamának pedig olyan kerek hasa volt,mintha egy strandlabdát dugdosna-csak nem olyan hatalmas- és fia lett.

Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát! :-)

Üdv:3gyerkőcös

2011. nov. 21. 16:18
 4/14 A kérdező kommentje:
Eddig is volt hogy egy két patty kijött rajtam. De 16 hétig a nyakam eléggé kipattogott. De el is múlt, azóta megvan szépülve a bőröm. Puha,sima mint a babáké:) A családban szinte mindenki azt mondja, hogy lányom lesz. A férjemmel kislányt (várunk).
2011. nov. 21. 16:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!! :)
2011. nov. 21. 16:38
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem semi lehet ezekbol eldonteni, h kisfiu vagy kislany, sok nepi hiedelem, mondas van, de nem mindig helytalloak.

Viszont azt jo tudni, h egy jo szonografus meg tudja mondani a baba nemet mar a 20

2011. nov. 21. 16:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, veletlenul elkudtem az elobb. Szoval meg tudja mondani a baba nemet mar a 20 . het elott joval. Nekem pont szerencsem volt es elso terhessegemnel egy profi holgyet fogtam ki, o magyarazta el.
2011. nov. 21. 16:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szorítok, hogy egészséges, szép kislányod legyen :)
2011. nov. 21. 17:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Minden babonát tegyél félre, mert eddig akárkivel beszéltem, senkinek nem jött be soha semmi. :) Nekem sem.

Szerintem lányod lesz. Mi is lányt vártunk, és a babonák szerint kopasz kisfiúnak kellett volna születni. :) Hosszú fekete hajú kislányunk lett!!!!

Boldog babavárást és könnyű szülést!

Várjuk majd az "eredményt"! :)

2011. nov. 21. 17:31
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Elős várandósságom: Egyszer sem voltam rosszul... tiszta pattanás volt a fejem (pedig még tini koromban sem volt jellemző)ÉS nagyon hyeges hasam volt! 32. hétig Uh szerint azt mondták fiú!De kislányunk született!

Második terhesség:Nagyon rosszul voltam a 14. hét végéig :( Egy patti sincs rajtam, a hasam megint hegyes...De uh szerint most kislány!Mondjuk nagy mutogató ez a kis pocaklakó most! :) 15 hetes vagyok!

De állítólag nálunk most is kislány lesz,pedig minden nagyon más :)

2011. nov. 21. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!