Mi a véleményetek? Kisfiú vagy kislány?
Én fiút várok, rettentően pattanásos lettem, és iszonyat házisárkány :)
Émelygés elkerült, egyszer sem hánytam, gyomorégés és ínygyulladás az van ezerrel :/
Ja, és nagyon szégyellős a Fiacskám!
Milyen nemű babit szeretnétek? :)
Boldog babavárást!
3 lányom van,és bizton állíthatom,hogy egyik "megfigyelésnek" sem szabad bedőlni! Nővéremnek 4 gyermeke van,3 fiú,1 lány. Mind a 4 terhességét végig hányta,ugyan olyan volt mind a 4x. Az ovis anyukák közzül 3-an voltunk kiírva szeptemberre. A másik két kismama is ugyan olyan szép volt,mint bármikor a terhesség előtt!
3 lányunkból 2-nél volt hegyesebb a pocakom,az elsőnél volt gömbölyű,de akkor sem tudták megmondani hátulról,hogy babás vagyok (40+2 hetes voltam akkor,mikor a boltban megjegyezték!) Egy kismamának pedig olyan kerek hasa volt,mintha egy strandlabdát dugdosna-csak nem olyan hatalmas- és fia lett.
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát! :-)
Üdv:3gyerkőcös
Szerintem semi lehet ezekbol eldonteni, h kisfiu vagy kislany, sok nepi hiedelem, mondas van, de nem mindig helytalloak.
Viszont azt jo tudni, h egy jo szonografus meg tudja mondani a baba nemet mar a 20
Minden babonát tegyél félre, mert eddig akárkivel beszéltem, senkinek nem jött be soha semmi. :) Nekem sem.
Szerintem lányod lesz. Mi is lányt vártunk, és a babonák szerint kopasz kisfiúnak kellett volna születni. :) Hosszú fekete hajú kislányunk lett!!!!
Boldog babavárást és könnyű szülést!
Várjuk majd az "eredményt"! :)
Szia!
Elős várandósságom: Egyszer sem voltam rosszul... tiszta pattanás volt a fejem (pedig még tini koromban sem volt jellemző)ÉS nagyon hyeges hasam volt! 32. hétig Uh szerint azt mondták fiú!De kislányunk született!
Második terhesség:Nagyon rosszul voltam a 14. hét végéig :( Egy patti sincs rajtam, a hasam megint hegyes...De uh szerint most kislány!Mondjuk nagy mutogató ez a kis pocaklakó most! :) 15 hetes vagyok!
De állítólag nálunk most is kislány lesz,pedig minden nagyon más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!