Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tini kismamik, hogy vagytok?

Tini kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Hány hetesek vagytok, és mennyi idősek, szülők hogy viszonyultak?

Megvettetek már a babának mindent? Fiú, vagy kislány lesz? :)

2011. dec. 30. 14:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Kedves Utolsó

Nah igen, egyetértek veled, és igazad is van, de tele vagyok kételyekkel, hogy milyen anya leszek, fogom-e szeretni, kiéltem-e magam eléggé...stb

és minden olyan új (habár ez gondolom minden első babásnál így van)

az első 19 éves

2011. dec. 31. 15:22
 12/16 A kérdező kommentje:

Én soha nem szóltam le a tiniket :) Igazából van amelyikből felelősségteljesebb lesz, mint azok, akik tényleg készülnek rá. Van rá példa a korosztályomban :)

Megvan ennek az előnye és hátránya, de egy gyerek ha tényleg jó helyre születik, az csak pozitívum :)

Nagyon örülök azoknak akik írtak! :)

2011. dec. 31. 17:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a kételyek mindenkiben benne vannak. Ebből is látszik, hogy jó anya leszel mivel foglalkoztat a gyermeked jövője. Nem a semmire vállaltad. Sztem mind1 hogy 19 vagy 30 éves vagy a lényeg hogy felelősségteljes legyél. A második 19éves voltam:)
2011. dec. 31. 17:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok én 23 vagyok a második babámat várom az első már 2 éves ha ugy nézzük én is fiatalon szültem de imádtam a terhességet a szülést és már alig várom hogy a második baba is meglegyen a párom 33 éves ő meg teljesen elvan ájulva és nagyon örül a piciknak!!!!!!!
2012. jan. 1. 16:55
 15/16 anonim ***** válasza:
81%

szerintem egy baba sosem "véletlen", és kérlek titeket, hogy nagyon szeressétek őket és soha ne bántsátok, és ne beszéljetek csúnyán a babátokkal, vigyázzatok rá, ha kell áldozzátok föl az életeteket, márpedig kell, nap mint nap,

tegnap egy "anyuka" egy boltban úgy lekussolta a kislányát, hogy majdnem én fakadtam sírva

és majdnem odamentem felpofozni a nőt... nah mindegy is, vigyázzatok a babáitokra:)

2012. jan. 8. 21:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó! Van gyereked? Csak kíváncsiság...
2012. jan. 16. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!