Tini kismamik, hogy vagytok?
Hány hetesek vagytok, és mennyi idősek, szülők hogy viszonyultak?
Megvettetek már a babának mindent? Fiú, vagy kislány lesz? :)
Kedves Utolsó
Nah igen, egyetértek veled, és igazad is van, de tele vagyok kételyekkel, hogy milyen anya leszek, fogom-e szeretni, kiéltem-e magam eléggé...stb
és minden olyan új (habár ez gondolom minden első babásnál így van)
az első 19 éves
Én soha nem szóltam le a tiniket :) Igazából van amelyikből felelősségteljesebb lesz, mint azok, akik tényleg készülnek rá. Van rá példa a korosztályomban :)
Megvan ennek az előnye és hátránya, de egy gyerek ha tényleg jó helyre születik, az csak pozitívum :)
Nagyon örülök azoknak akik írtak! :)
szerintem egy baba sosem "véletlen", és kérlek titeket, hogy nagyon szeressétek őket és soha ne bántsátok, és ne beszéljetek csúnyán a babátokkal, vigyázzatok rá, ha kell áldozzátok föl az életeteket, márpedig kell, nap mint nap,
tegnap egy "anyuka" egy boltban úgy lekussolta a kislányát, hogy majdnem én fakadtam sírva
és majdnem odamentem felpofozni a nőt... nah mindegy is, vigyázzatok a babáitokra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!