Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes kismamik hogy vagytok...

19 hetes kismamik hogy vagytok? Mennyit híztatok eddig, és mekkora a pocitok? Kislány vagy kisfiú?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 13:22
 1/10 anonim ***** válasza:
23. hétig nem híztam, pocakom sem látszódott előtte. Kislány lett amúgy, már megszületett.
2012. jan. 5. 13:26
 2/10 anonim ***** válasza:
En most vagyok 19 hetes!Jol vagyunk hizni nem sokat hisztam max 3kg a pocim az meg nem olyan eszreveheto ha nagyon fell vagyok oltozve de a melleim duplara notek!!!Enni eleg sokat eszem de inkabb csak delutan es este fele!A baba mar nagyon aktiv sokat rugdos az is inkabb este fele van!!!A gyomrom szokot nagyon egni es neha nyilalik a hasam aja amugy jol vagyunk!!!Es te?
2012. jan. 5. 13:38
 3/10 anonim ***** válasza:
szia én 2 nap mulva töltöm és én nekem elég nagy a hasam? [link] - [link] a nemét még nemtudom neked mekora a pocid tudod már hogy milesz
2012. jan. 5. 13:44
 4/10 anonim ***** válasza:
[link] - [link] ez a jó képp
2012. jan. 5. 13:46
 5/10 A kérdező kommentje:
2012. jan. 5. 14:33
 6/10 A kérdező kommentje:

18 hetesen ekkora volt.

Én 4 kilót híztam eddig, de nagyon sokat ettem az elején.

De már nincs akkora étvágyam.

Jövő héten kedden megyek ultrahangra, remélem megtudom a nemét.

Kislányt szeretnénk nagyon:-)

Már van egy 2 és fél éves kisfiunk.

2012. jan. 5. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Én még csak 16 hetes vagyok, de nekem már most nagyobb a pocim! :)

Nem híztam eddig egy dekát sem, borzasztó hányingeres voltam egész nap, alig tudtam enni az elején. Most kezd kicsit jobb lenni, de még most is van amitől felfordul a gyomrom... :(

Nem tudjuk még, hogy kisfiú vagy kislány, ma megyünk dokihoz, remélem megmutatja magát! :)

2012. jan. 5. 14:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Jól vagyunk, köszi. :D

Kereken 2 kg-t híztam eddig, és alapból is elég nagydarab vagyok, nem tudom idegenek mennyire látják babás pocinak.

14 hetesen voltunk 4D UH-on, ott kisfiúnak látták, a 18. hetin azt mondták, nem egyértelműen fiú.

Holnap megyünk ismét 4D-re, kíváncsi leszek. :)

5 éves kisfiú és 19+5 hetes magzat anyukája

2012. jan. 6. 09:57
 9/10 anonim válasza:
Én is 19 hetes kismama vagyok,és eddig kb.3.5 kilót híztam,a pocim is viszonylag nagy,legalábbis azt mondják,és mi már tudjuk hogy kislány lesz :)
2012. febr. 2. 19:13
 10/10 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Azóta lassan betöltjük a 24. hetet is, végül a második 4D is megerősítette, hogy kisfiunk lesz újra.

Azóta összesen +5 kg-val "büszkélkedhetek", a pocak pedig egyre nagyobb.

[link]

2012. febr. 3. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!