Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes kismamik hogy vagytok?

23 hetes kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés

mikorra vagytok kiírva,kislány vagy kisfiú,hízás,poci méret,kisbaba neve?van kedvetek beszélgetni?tünetek vannak?hol fogtok szülni?

23+1 hetes km

2012. jan. 8. 10:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Én még csak a 22.-ben vagyok, de az nem olyan nagy különbség, pláne, hogy valószínűleg nagyobb a baba, ultrahangok alapján.:) Debrecenben szülök majd, kislányka, ha minden igaz. A hasam hatalmas, 100 cm úgy, hogy előtte nem volt feleslegem, tehát tök átlagos alkatom volt. De én nagyon szeretem! :))) Első baba, Anna lesz a neve! A puffadáson meg az alkalmankénti derékfájáson kívül a világon semmi tünet, max. az, hogy mocorog és forog össze-vissza! :)) Te hogy vagy? :) Merre szülsz majd? :)

2012. jan. 8. 11:40
 2/21 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 23+2 napos km és május 4-6-ra vagyok kiírva. Úgy néz ki, hogy kisfiú lesz és van egy nővére aki 16 hónapos. Hízás 1,5kg eddig. Hatalmas a hasam 105cm. Megrövidült és ki is nyílt a külső méhszájam,derekam is sokszor fáj és egy hete küzdök a gyomorsavval! Szolnokon fogok szülni és nincs fogadott orvosom, kislányomnál sem volt. És Te???????
2012. jan. 8. 12:36
 3/21 anonim ***** válasza:
Szia. Én pont ma vagyok 23 hetes. :) Május 7-re vagyok kiírva. Úgy néz ki, hogy kisfiam lesz, akinek Márk lesz a neve. Nagyon jól érzem magamat, babám elég aktív. Néha éjszaka szenvedek ha feküdnöm kell, mert nem nagyon szeretek oldalt feküdni. Poci mérete 99cm. Szülni Budapesten fogok. Te hogy vagy?
2012. jan. 8. 12:36
 4/21 anonim ***** válasza:

Ó, első vagyok, de jó, hogy nektek is ekkora a hasatok! :)))))

Az nem gáz szerintetek, hogy én még nem híztam egy dekát sem?

2012. jan. 8. 12:39
 5/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én22+4 hetes vagyok!Második kislányom lakik odabent!Kitti Batrix lesz a neve!

Én sajnos ezt a terhességet sem viselem jól (így már nem is vallálok többet sajnos)!

Két hete majdnem leállta vesémannyira a húhyvezetékemen fekszik a kislányom!Kaptam is katétert a húgyholyag és a vese közé,de sajnos folymatosan fáj így is!Már nagyon vároma végét,és el is vagyok keseredve!

A nagyobb lányom 2 éves!Még szopizik,ésannyit tudok itthon tenni,hogy Őt még el bíromhordani a programjainkra,és igyekszem nem változtatni a mozgalmas hétköznapjain!Még biztos leszek kórházban is mert biztos cserélni kell a katétert a 32.hétig! :(

Most a karácsonyt töltöttem bent :(

De ettől függetlenül,nagyon boldog vagyok,hogy ismét babánklesz,a szülést nagyon várom!Számomra az első is magag volt a csoda!És reménykedem,hogy az mostb is szép lesz!:)

Egerben fogok szülni!Én sajnos mégmindig minuszban vagyok a kilók terén,demár híztam 3 kilót (csak előtte 6-otfogytam már várandósan)!

Sokboldogságot és problémamentes várandósságot kívánok Nektek! :)

2 éevs kislány és 22 hetes pocakcsajszi anyuja

2012. jan. 8. 12:59
 6/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az eddigi válaszokat.én május 3.-ára vagyok kiírva,kislányom lesz,Vivien lesz a neve.pocim elég nagy,centit nem tudok írni mert nem mérem,de nagy.második babám,első is kislány,ő májusban lesz 2 éves.szerencsére jól vagyok,egyetlen tünetem az h háton fekve iszonyatosan fáj a farcsontom.terhestüneteim is csak a 12.hétig voltak szerencsére,és nem voltak durvák.5 kislót híztam eddig.tatabányán fogok szülni.írjatok még többen is ha van kedvetekboldog babavárást mindenkinek:)
2012. jan. 8. 13:20
 7/21 anonim ***** válasza:
Szia. Én kedden töltöm a 23hetet. Május 8-ra vagyok kiírva. Van már két fiam (12, 3év), és a pocaklakó is kisfiú:) Benett Noel lesz a neve. Az első két terhességem problémamentes volt, de ezzel a terhességgel megszenvedek rendesen. 8hetesen bevéreztem, szedtem rá a Duphastont 16hétig, hánytam szintén a 16hétig. Begörcsöltem a 19héten, amire a dokim Magnéziumot írt fel. Ezenkívül nagyon fáradt vagyok, fáj a csípőcsontom, meg mindenem. A pocim mérete 96cm. Eddig 7kg-t híztam. 46kg-val kezdtem ezt a terhességemet is, mint az első kettőt, és most vagyok 53kg. Az előző fiaimmal 20-at szedtem fel mindkétszer. Szintén 46-al kezdtem őket. Békéscsabán fogok szülni. Boldog babavárást mindenkinek. 22hkm
2012. jan. 8. 13:42
 8/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Május 7-re várjuk a kis fütyist, a 3 éves nagylány mellé. Has jó nagy, megmérni nem merem... :) Eddig két kiló ment fel a kezdeti állapothoz képest, neve pedig még csak elméletben, több is esélyes. Visszatértek az émelygős napjaim is, és folyamatos fémízt érzek a számban, állítólag ez is normálisnak mondható. Hamar fáradok már, ezt pedig annak tudom be, hogy nem vagyok egy nádszál alkat. Salgótarjánban fogok szülni annál az orvosnál, akinél a kislányomat is szültem. Szülésznőt ti választottatok? Zsu

2012. jan. 8. 14:42
 9/21 Szilvi01 ***** válasza:
Sziasztok! Én 25 éves vagyok,és első babámat várom május 8ra.Debrecenben fogok szülni a klinikán,de nincs választott orvosom és nem is szeretnék.Kisfiú lesz.A babónak neve egyenlőre még nincs,Kriszitán vagy Marcell lesz még nem döntöttük el.Eddig kb 7 kilót híztam.50ről kezdtem,de nem látszik hogy ennyit híztam.a hasam átmérője 90 centi.
2012. jan. 8. 15:16
 10/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok 3-as válaszoló vagyok. :) Én a doki mérlege alapján 7 kg-ot híztam eddig, de szerencsére ez csak a hasam és a melleim. Előtte elég vékony voltam. Szerintem az sem gond aki eddig nem hízott csak 1-2 kg-ot. Minden nő más és más. Sokat vitatkoznak ezen az oldalon hogy ki meddig mennyit hízott, de szerintem ezt nem lehet mindenkire azonosan megszabni. Szülésznőt én még nem fogadtam. Gondolkozom rajta. Orvosom fogadott és maximálisan meg vagyok elégedve vele. Én holnap megyek pont orvoshoz. Kíváncsi vagyok mikor küld a terheléses cukor vizsgálatra. Ti mikor mentek? Nekem első baba lesz és nem tudom milyen az a szirup amit meg kell ilyenkor inni. Nagyon rossz?
2012. jan. 8. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!