23 hetes kismamik hogy vagytok?
mikorra vagytok kiírva,kislány vagy kisfiú,hízás,poci méret,kisbaba neve?van kedvetek beszélgetni?tünetek vannak?hol fogtok szülni?
23+1 hetes km
Szia! :)
Én még csak a 22.-ben vagyok, de az nem olyan nagy különbség, pláne, hogy valószínűleg nagyobb a baba, ultrahangok alapján.:) Debrecenben szülök majd, kislányka, ha minden igaz. A hasam hatalmas, 100 cm úgy, hogy előtte nem volt feleslegem, tehát tök átlagos alkatom volt. De én nagyon szeretem! :))) Első baba, Anna lesz a neve! A puffadáson meg az alkalmankénti derékfájáson kívül a világon semmi tünet, max. az, hogy mocorog és forog össze-vissza! :)) Te hogy vagy? :) Merre szülsz majd? :)
Ó, első vagyok, de jó, hogy nektek is ekkora a hasatok! :)))))
Az nem gáz szerintetek, hogy én még nem híztam egy dekát sem?
Sziasztok!
Én22+4 hetes vagyok!Második kislányom lakik odabent!Kitti Batrix lesz a neve!
Én sajnos ezt a terhességet sem viselem jól (így már nem is vallálok többet sajnos)!
Két hete majdnem leállta vesémannyira a húhyvezetékemen fekszik a kislányom!Kaptam is katétert a húgyholyag és a vese közé,de sajnos folymatosan fáj így is!Már nagyon vároma végét,és el is vagyok keseredve!
A nagyobb lányom 2 éves!Még szopizik,ésannyit tudok itthon tenni,hogy Őt még el bíromhordani a programjainkra,és igyekszem nem változtatni a mozgalmas hétköznapjain!Még biztos leszek kórházban is mert biztos cserélni kell a katétert a 32.hétig! :(
Most a karácsonyt töltöttem bent :(
De ettől függetlenül,nagyon boldog vagyok,hogy ismét babánklesz,a szülést nagyon várom!Számomra az első is magag volt a csoda!És reménykedem,hogy az mostb is szép lesz!:)
Egerben fogok szülni!Én sajnos mégmindig minuszban vagyok a kilók terén,demár híztam 3 kilót (csak előtte 6-otfogytam már várandósan)!
Sokboldogságot és problémamentes várandósságot kívánok Nektek! :)
2 éevs kislány és 22 hetes pocakcsajszi anyuja
Szia!
Május 7-re várjuk a kis fütyist, a 3 éves nagylány mellé. Has jó nagy, megmérni nem merem... :) Eddig két kiló ment fel a kezdeti állapothoz képest, neve pedig még csak elméletben, több is esélyes. Visszatértek az émelygős napjaim is, és folyamatos fémízt érzek a számban, állítólag ez is normálisnak mondható. Hamar fáradok már, ezt pedig annak tudom be, hogy nem vagyok egy nádszál alkat. Salgótarjánban fogok szülni annál az orvosnál, akinél a kislányomat is szültem. Szülésznőt ti választottatok? Zsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!