Ez most lehetséges? Vagy ez még túl korai lenne?
Szorítok!!!! Igen, már bármikor kimutatja.
Üdv-utolsó válaszadó
2012. jan. 17. 17:32
Húú már nagyon kíváncsi vagyok! Szorítok én is!
# 28/31 válaszoló
2012. jan. 17. 18:11
33/39 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Sajnos negatív lett a teszt...:S:( Majd talán következő hónapban...:S Gabriellel csináltam. Azért köszönöm szépen, hogy szorítottatok, meg mellettem álltatok.:)
# 28/31-as vagyok, illetve aki pozitívat tesztelt
Nagyon sajnálom, de ne keseredj el! Orvoshoz szerintem menj el, hogy megnézze, miért késik ennyit a menstruációd!
2012. jan. 17. 20:28
Orvosnál nem voltál?
Azért ha van másik teszted, holnap reggel csináld meg.
Ne keseredj ha mégis negatív. Tudom milyen ilyenkor!!!
A dokihoz mindenképp menj el, max ha nem vagy terhes, megnéz és tud segíteni.
Kitartás, tudom milyen ez az egész, mi majd egy évig próbálkoztunk mire jött az első lányunk, én totál rágörcsöltem amúgy, minden hónapban tesztet vettem, hátha... (hozzá teszem volt egy vetélésem is) végül gyógyszerrel jött össze (closti mert kiderült pcos-em volt).
Most viszont már két gyerkőc anyukája vagyok!
Írj mindenképp!
a "# 16/28 Időpont 01-12 20:30"-as válaszoló voltam :)
2012. jan. 17. 20:47
36/39 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm szépen, a sok kedves szavakat.:) Mindenképp elmegyek orvoshoz hátha tud segíteni. Mi már másfél éve próbálkozunk és eddig végig sikertelenül... Nektek boldog babázást, és könnyű szülést kívánok.:)
# 28/31-as vagyok, illetve aki pozitívat tesztelt
Az első babánkra 2 évet vártunk, és a második sem jött gyorsan.
Ne add fel! Minden jól fog alakulni!
2012. jan. 17. 21:15
Az "izgulós" vagyok:))) Délutániból nem biztos ám, hogy pozitív lesz egy 4 hetes terhességnél. Nekem a korábbi terhességemnél ilyenkor még a reggeli elsőből sem lett az. Aztán rá egy hétre végre már látszott reggel a második csík, de akkor is halványan. Menj el dokihoz mindenképp, legfeljebb tényleg megmondja, miért késhet, de még az is lehet, hogy ő már lát valamit. Nem hiú reményt akarok benned kelteni, de hátha. Tudod, nagyon szeretnék egy második babát én is, de még néhány hónapot várunk vele (a mocskos anyagiak miatt:DD ). Ennek ellenére valahogy minden hónapban izgatottan várom, megjön-e:DD (megszakítunk, úgyhogy becsúszhat). Szóval ha most mégsem jött össze, akkor majd legközelebb, a lényeg, hogy ne görcsölj rá. Várom a fejleményeket:))
2012. jan. 18. 10:00
39/39 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon szépen köszönöm mindenkinek.:) Elfogok menni orvoshoz persze, hátha tud valamit mondani esetleg gyógyszert felírni, hogy könnyebben összejöjjön. A férjem cukorbeteg, úgyhogy lehet, hogy emiatt egy kicsit lassabbak neki vagy valami. Eddig vártam, hátha sikerül, de mostmár tudom, hogy az orvos a legjobb megoldás.:) Majd írok, hogy mi volt.:) De még persze nem adtam fel.:) Lehet, hogy valami mégis csak van.:)
Kapcsolódó kérdések: